Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  BELGIEN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Belgien - njut av friheten

  Auto Europe med sin över 60 års långa erfarenhet har växt till ett av världens ledande hyrbilsföretag som erbjuder de billigaste priserna med det bredaste urvalen av fordon. Men vi erbjuder mer än personbilar, vi har även husbilar och vans till uthyrning i utvalda länder. Genom att hyra husbil i Belgien med oss finner ni att detta är det ultimata sättet att utforska detta fascinerande land. Att resa runt och ta sig en tipp på sevärdheterna är bekvämt och billigt med en husbil. Våra husbilar erbjuder alla de bekvämligheter som ni kan hitta hemma, som dusch, toalett, spis och kylskåp. Dessutom ger en husbil er den totala friheten att gå vart ni vill, när ni vill.

  Belgien som är lika hipp som den är historisk , är välkänd för dess uppseendeväckande flamländska konst och dess unika gotiska arkitektur. Bryssel är inte bara huvudstaden i Belgien , utan agerar även som den centrala platsen för de bestämmande makterna inom EU, vilket gör Bryssel till en viktigt makt centrum för Europa. Staden är lägligt nog beläget i centrala Belgien , vilket gör det till den idealiska utgångs punkten för att kunna utforska vad landet har att erbjuda, så som de historiska och angenäma städerna Bruges, Antwerp och Ghent.

  Var ute i god tid för att få det bästa tänkbara priset. Boka din husbil i Belgien kan ni antingen göra via våra hemsida eller så kan ni kontakta våra experter enkelt via telefon på +49 89 4120 7298.

  Resa i Belgien

  Belgien är ett kompakt land fyllt till bredden med turist attraktioner. Belgien är den idealiska platsen att påbörja sin husbils semester. Valmöjligheterna är nästintill oändliga. Bara i Belgien har ni fantastiska stop , väl värda att utforska som städerna Bruges, Antwerp, Ghent och Liège. Ett stop som är väl värt några dagar av semester är Bryssels. Här finner ni många måste se dragplåster. Bara att utforska alla dess underbara museum kommer lätt fylla en hel dag, såsom Musées Royaux des Beaux-Arts med dess sex århundrade av konst. Missa heller inte det 1800 Grand Place, som ni finner i den historiska huvud torget, och Parc de Bruxelles i den luxuösa delen där ni hittar stadens mest imponerande byggnader.

  Om ni är endast ute efter att göra ett stopp i Belgien, då är Bruges att rekommendera. Fylld med medeltida byggnader, trollbindande historia och vackra torg som är kantade med kyrkor, påkostade byggnader och unika hus. Även städer som Antwerp och Ghent som var frodiga städer under medeltiden är likvärdig lockande med deras ypperliga museum, livliga medeltids torg och stadshallar.

  Resa till andra länder

  Landets närhet till länder som Tyskland, Nederländerna, Frankrike och Luxemburg gör att ni har en uppsjö av möjligheter för ert äventyr. Tack vare genom att hyra husbil i Belgien , är det upp till er själva vart ni vill åka och uppleva. Varje dag är en början på ett nytt äventyr. De flesta leverantörer ni kan boka med genom Auto Europe, tillåter även envägsresor vilket gör att ni kan hämta upp er husbil i Beligen och sedan när ni har sett det ni vill se i Beligen, kan bege er till ett av de angränsande länderna, och när ni är klara kan ni lämna husbilen i det landet. För att kunna ordna en envägs resa, behövs det att ni anmäler er önskan om detta i god tid, så att alla nödvändiga dokument kan förberedas så de är redo när ni hämtar upp den bokade husbilen.

  När ni använder vår snabba bokningsmotor, kan ni redan där nämna att ni önskar att lämna husbiel i ett annat land. När den förfrågan är gjord så kommer ni att bli informaerad om den önskade leverantören tillåter det, och om där är en avgift på hur mycket den är på. Gör det mesta av er resa, och njut av vad hela regionen kan erbjuda.


  Favorit destinationer med husbil i Belgien

  Hyra husbil i Bryssel
  Bryssel
  Hyra husbil i Liege
  Liege
  Hyra husbil i Ostend
  Ostend

  Uthyrare

  Auto Europe samarbeter med världsledande leverantörer världen runt, och några av dem som har kvalitativa husbilar i Beligen är Anywhere Campers och Indie Campers. De erbjuder ett stort utbud av fordon som är moderna, väl underhållna med möjligheten att kunna hämta upp husbilen i platsern Bryssel, Osten och andra platser i landet. Välj Auto Europe för er husbils semester och njut av härligt låga priser. Sök redan nu genom vårt urval för att hitta rätt husbil för er.

  Tillgängliga husbilar i Belgien

  Här hittar ni ett urval av de husbilar som finns tillgängliga i Belgien, allt från små två bäddars till ultra moderna B-class Adria modeller som är gjorda för upp till 4 personer. Oavsett vilken ni väljer är det alla utmärkta för att utforska Bryssel, Bruges, Liège och Osten. Välj den husbil som överstämmer bäst med era behov för semester i Belgien! Alla husbilar i Belgien kommer som en standard med bekvämligheter som kök, dusch, toalett, vatten - och avfallstank.

  Explorer Active Plus

  Explorer

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.4 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Active Plus

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.5 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Active S Urban

  Active S

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Urban

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Sporty Adria

  Sporty

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.0 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.4 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel