Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT MED
  ANYWHERE CAMPERS

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Husbil med Anywhere Campers - Enkelt och smidigt!

  Hyra husbil med Anywhere CampersMed Auto Europe är det möjligt att hyra husbil med Anywhere Campers, som är en av de många leverantörer Auto Europe samarbetar med för att kunna erbjuda er ett så brett utbud som möjligt så att ni kan skräddarsy er husbilssemester så bra som möjligt. Auto Europe gör det möjligt att hyra husbil över hela världen.

  Funderar ni på att hyra en husbil någonstans i Europa som Spanien, kan ni välja Anywhere Campers som er leverantör. De är något unik jämfört med andra leverantörer som Auto Europe samarbetar med, Anywhere Campers har ett unikt system där det inte har några fasta depåer, vilket gör att de är bland de bättre valen för envägshyror. Med detta unika systemet erbjuder Anywhere Campers möjligheten till att hämta upp bilen i ett land och återlämna den i ett annat, utan någon extra kostnad. Alla husbilar från Anywhere Campers kommer utrustade med vad man kan förvänta sig av moderna husbilar som sängkläder, köksredskap, och även cyklar. Med Anywhere Campers får man en upplevelse som är så nära som ett hem på hjul kan erbjuda.

  Försäkring

  När ni skall hyra husbil med Anywhere Campers är det bra att veta att den inkluderade försäkringen som ingår när ni bokar genom Auto Europe, innehåller en försäkring som täcker för skador på egendom och personer utanför den hyrda husbilen. Det som ni kommer vara ansvarig för är för stöld eller skador på själva husbilen och allt inne i husbilen mot en självrisk. Det är möjligt med leverantören att lägga till extra försäkring som reducerar självrisk beloppet.

  Med den försäkring som ni får med Anywhere Campers är ni skyddade mot skada som är orsakad av trafikolycka, vandalism, väder eller generell olycka och mot stöld av husbilen. Husbilarna från Anywhere Campers är försäkrade i följande länder:

  • Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Makedonien, Malta, Montenegro, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

  Något man bör tänka på är att med original försäkringen så ingår det inte skydd av stöld av cyklar, personlig egendom, skador på insidan av husbilen och eventuella skador på däcket.

  Vilken extra utrustning erbjuds

  Med Anywhere Campers kan ni tryggt koppla av för med deras husbilar så tillkommer allt som ni kan tänkas behöva under en semester utan någon extra kostnad. Ni kan förvänta er extra utrustning som cyklar, utemöbler, all nödvändig köksutrustning, och till och med bestick. Anywhere har tänkt på allt, för att göra er resa så smidig och enkel som möjligt. Även om ni reser med barn så ser leverantören till att där finns barnstolar i husbilen. Se bara till att meddela detta vid bokningstillfället så att leverantören har lite tid för att kunna förbereda den extra utrustningen ni önskar.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Anywhere Campers

  Eftersom Anywhere Campers har sitt unika depå fria system och erbjuder en mängd extra tillbehör så behöver de minst 2 veckors förvarning om era önskemål och vart ni vill hämta upp och avlämna husbilen. Allt för att kunna garantera en så enkel och snabb leverans och upphämtning av den bokade husbilen. Anywhere Campers har också som högsta prioritet er säkerhet, så de har en dygnet runt service man kan ringa för all tänkbar hjälp man kan tänkas behöva.

  Anywhere Campers flotta

  Anywhere Campers flotta inkluderar husbilar med 4 eller 5 sängar, som med enkelhet rymmer fyra vuxna och ett barn. Husbilarna kommer som standard alltid med:

  • Gratis extra förare
  • Fullt utrustat kök med köksattiraljer
  • Separat toalett med dusch
  • Sängkläder
  • Handdukar
  • Picknickbord med 4 stolar och ett grillset
  • Cykelhållare och 2 cyklar
  • Wifi router
  • Obegränsat antal kilometer
  • Under vintersäsong ingår vinterdäck och snökedjor

  Adria

  Anywhere Campers flotta - Adria
  Sovplatser: upp till 5 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.40 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria med sin bastanta konstruktion ger en säker körupplevelse med gott om utrymme och komfort för dess passagerare. Klicka här för en virtuell rundvisning i en Adria husbil.

  Adria Matrix Plus Automatic

  Anywhere Campers flotta - Adria Matrix Plus
  Sovplatser: upp till 5 personer
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.40 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Adria med sin bastanta konstruktion ger en säker körupplevelse med gott om utrymme och komfort för dess passagerare. Klicka här för en virtuell rundvisning i en Adria husbil.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med Anywhere Campers?

  med Anywhere Campers behöver ni inte oroa er om att behöva ta er ut till en speciell plats och vänta i långa köer för att kunna hämta ut er hyrda husbil. Det som gör Anywhere Campers till ett mycket populärt val för de som bokar genom Auto Europe är att det är ni som bestämmer vart ni vill hämta upp husbilen. Anywhere Campers unika tjänst innebär att de levererar husbilen direkt till er. Ni själva väljer om det skall vara till ert hotell, lägenhet eller annan bekväm plats för som de skall leverera husbilen till er.

  Tag ert resande till en helt ny nivå och upptäck hela Europa på nära håll med hjälp av en husbil från Anywhere Campers. Använd Auto Europe snabba och ultra moderna sökmotor för att kvickt får upp en bra överblick vad som finns tillgängligt att hyra på er önskade ort och tid. Från vår sökmotor kan ni göra er bokning, men ni kan även ringa till våra husbils experter på +49 89 412 072 98 eller skicka en e-post till muccampers@autoeurope.de