Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  DET (O)MÖJLIGA UPPDRAGET: HITTA LYCKAN PÅ SEMESTERN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Vad irriterar oss på semestern

  Och nu till något helt annat. Det har blivit ett oroande fenomen att fler och fler människor inte kan njuta av sin tid utanför arbetet. Efter en lång och tung period av arbete är det viktigt att kunna njuta av livet och slappna av ordentligt. Men, vad exakt är det som förtar känslan av välbehag när man reser iväg på semester? I vår strävan efter att förstå denna paradox frågade vi våra kunder var som stör dem absolut mest under en semester. Därmed kan vi stolt presentera vår kompis Lars, den otursförföljda optimisten, som desperat försöker att njuta av sin semester. Olyckligtvis för Lars satte vi honom på en resa till Mallorca där han utsätts för de största irritationsmomenten under en och samma semester enligt våra kunder!

  Se våra filmer och förbered dig för vad som kan störa dig under din semester, så att du vet att din situation är vanligt förekommande och kan hända alla, alla problem blir lättare att hantera då, så att du inte börjar misströsta och tänka "Varför just mig?!". Kanske du till och med kan snappa upp ett trix eller två för att undvika att hamna i irriterande situationer? Vi på Auto Europe strävar ständigt efter att våra kunder ska ha en så problemfri semester som möjligt!

  Varning: videofilmerna kan innehålla några upprörande scener.

  Episod 1 Episod 2 Episod 3
  Videoserie av Auto Europes kundundersökning - Episod I Videoserie av Auto Europes kundundersökning - Episod II Videoserie av Auto Europes kundundersökning - Episod III
  Episod 4 Episod 5
  Videoserie av Auto Europes kundundersökning - Episod IV Videoserie av Auto Europes kundundersökning - Episod V