Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Vinterdestinationer 2018

  Nu när vi är mitt i vinterhalvåret kan man enkelt säga man lätt drömmer sig bort till varmare breddgrader. Vet du inte riktigt vart du känner för att åka än? Auto Europe har många olika bra tips! Här har du 5 heta vinterdestinationer för 2018. De billigaste hyrbilarna för din resa hittar du hos oss på Auto Europe!

  Hitta tillbaka till solen i Malaga

  En klassiker - Malaga är en av svenskarnas favoritresemål. 35.000 svenskar bor redan i Malaga och ca. 250 000 svenska turister reser hit varje år. Malaga är Spaniens femte största stad och är ett mysigt resemål med många sevärdheter och mycket kultur. Det är dessutom mycket enkelt att flyga till Malaga från Sverige då det finns många billiga direktflyg från Stockholm, Göteborg och Malmö. Flygplatsen ligger strax utanför Malaga och är lättillgänglig, speciellt om du planerar att skaffa hyrbil. Om du letar efter sevärdheter behöver du inte leta länge. Fästningen Alcazaba från medeltiden är ett måste att se och missa inte det vackra slottet Gibralfaro! Den botaniska trädgården med sina 500 tropiska arter är en fridfull plats att ladda energi på.

  Åk på upptäcksfärd i Lissabon

  En av de nya lite hetare vinterresemålen ligger i soliga Portugal och är perfekt för dig som vill blanda sol med historia och intressanta sevärdheter! Det finns dessutom många saker att göra runt om staden och det är såklart enklast att ta sig dit med hyrbil! Bara en kort bilresa söder om Portugals huvudstad finns exempelvis Camportas fina stränder. Ett paradis av vit sand and och kristallklart vatten. Lissabon bjuder på allt från stadsliv till strandliv och är dessutom en het destination för 2018.

  Häng vid SoBe i Miami

  Om du vill ha sol, bad och en skön semester är Miami ett självklart val! Få din dos av D-vitamin på de fina stränderna och kolla in det snygga Art-Deco området. Miami är en av de mest populära städerna att besöka i USA, för Miami är den första och mest kända badorten i Florida, och här är klimatet en riktig dröm! Pulsen är hög i denna stad och du kan enkelt njuta av friheten där du kan bestämma allt över din resa och ha en härlig semester i Florida.

  Besök huvudstaden Stockholm

  Varför inte turista i sin egen huvudstad? Det finns väldigt mycket att göra i Stockholm och man behöver absolut inte vistas utomhus om man inte känner för det. Hämta upp din hyrbil från flygplatsen, och åk till huvudstaden eller varför inte närliggande områden? Om du är sugen på att åka skidor ligger Vemdalsskalet ca. 49 mil från Stockholm. Huvudorten i området finns tre bra skidorter - Vemdalen, Björnrike och Klövsjö.

  Koppla av på Alicantes stränder

  Alicante är känd för sina underbara stränder och här kan du verkligen ladda batterierna medan du väntar på att solen hittar tillbaka i Sverige. Koppla av på strandpromenaden vid Explanada de España, den perfekta platsen att njuta av vackra Costa Blanca. MUSA - Museo de la Ciudad de Alicante - som är perfekt för alla historiefantaster. Kolla också in vår roadtripsguide om du är sugen på att åka runt eller lite längre bort. Missa inte heller att njuta av paella och andra godsaker Valencia har att erbjuda!

  Bloggsökning


  Kategorier