Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Svenska semestervanor - Undersökning för den genomsnittliga semestern för svenskar

  Den genomsnittlige svensken konsumerar 70 alkoholhaltiga drycker, bråkar 5 gånger, spenderar 3 timmar om dagen på mobila enheter och klagar ungefär 10 gånger på att det är för varmt under en genomsnittlig 14-dagars lång semester i utlandet.

  *Undersökningen, som tillfrågade 1000 svenska semesterfirare, avslöjade höjd- och lågpunkterna på en modern solsemester.

  Studien som genomfört på uppdrag av autoeurope.se visade att vi i genomsnitt spenderar 56 489 SEK inklusive flyg, boende och fickpengar på resan och att vi reser över 3835 kilometer för att ta oss till vår perfekta destination.

  Vi kommer även att läsa färdigt 2,8 böcker under resans gång såväl som att spendera minst 3,2 timmar om dagen klistrade vid våra mobiltelefoner, paddor och bärbara datorer, vilket blir nästan 45 timmar under hela resans gång. 5 timmar längre än vad vi arbetar en normal jobbvecka.

  Ytterligare 2,6 timmar per dag används för att att kontrollera och uppdatera sociala medier som Facebook, Instagram and Twitter. 31% av de 1000 personer som deltog uppgav även att de uppdaterar sina sociala medier minst en eller två gånger för att låta vänner och familj veta vad de gör på resan.

  Lite över en tredjedel av oss svenskar (31%) solar i tre timmar eller mindre i genomsnitt och undersökningen visar även att vi kommer att gå vilse och behöva fråga efter väganvisningar ytterligare 3 gånger under de 14 dagarna vi är bortresta.

  När det kommer till intimitet sade 29% av alla tillfrågade att de normalt ser lite passion på semestern medan förtvivlande 27% sade att de aldrig är intima.

  Men lekfulla 7% kunde inte räkna gångerna de var intima på en genomsnittlig semester för de var för många.

  En talesperson från autoeurope.se sa: “Vår undersökning har avslöjat en intressant och ovanlig inblick i hur vi svenskar väljer att spendera vår tid på semestern och hur våra semestervanor ser ut ”.

  “Men det som semesterfirare verkligen vill är att få bra valuta för pengarna. Något som vi på autoeurope.se är väl medvetna om. Vi kan inte hjälpa dig att hitta den perfekta solstolen att koppla av i, men vi kan erbjuda dig fantastik hyrbilsuthyrning till bra priser så att du kommer fram till din destination på enklaste och bekvämaste vis”.

  Studien visade även hur viktigt mat är under resan gång och att vi överlag gillar att unna oss på semestern. Kaloriräknande tenderar vi inte att bry oss om väsentligt när vi kommit fram till vårt resmål och över hälften av oss (53%) tänker inte på det överhuvudtaget. 1 av 5 äter mer än 500 kalorier mer än vad de gör hemma.

  SLUT

  Redaktörens anteckning

  * Undersökningen genomfördes på uppdrag utav autoeurope.se i juni 2017. 1000 personer i 18-års ålder och upp deltog i undersökningen.

  Om Auto Europe

  Autoeurope.se samarbetar med internationella biluthyrningsföretag som Avis, Budget, Europcar och Hertz, såväl som ett stort antal nationella och regionala leverantörer för att kunna erbjuda de bästa hyrbilspriserna runt om i världen.

  Vår filosofi fokuserar på kunden och kvaliteten av den service vi erbjuder. Med över 60-års erfarenhet i branschen kan vi inte bara erbjuda otroliga priser och ett stort urval av hyrbilar, utan även husbilar, vans och campervans till din resa.

  Bloggsökning


  Kategorier