Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Skidorter i de svenska fjällen

  Varje år reser mängder med svenskar och andra skandinaver till de svenska fjällen. Det är förvisso ett billigare alternativ till en resa till aplerna, men det behöver inte innebära sämre skidåkning och upplevelser för det!Auto Europe hjälper dig att välja den skidort i Sverige som passar just ditt resesällskap bäst.

  Skidåkning och uteliv i ÅreÅre ligger i Jämtland, ca. 66 mil från Stockholm. Här kan du njuta av skidåkning i världsklass. Åre har Sveriges längsta nedfarter och ett trevligt nöjesliv. Orten är populär bland ungdomar och yngre vuxna. Men det kvittar om du är nybörjare eller proffs - i Åre finns backar som passar alla.Skidsport i VemdalenVemdalen ligger i Jämtland, ca. 49 mil från Stockholm. Huvudorten heter egentligen Vemdalsskalet och i området finns tre bra skidorter - Vemdalen, Björnrike och Klövsjö. Man kan lätt ta bussar mellan orterna och lösa skipass som gäller i hela området. Njut av härlig skidåkning eller tolka upp på fjället efter en vessla och besök en våffelstuga mitt uppe på fjälltoppen.Vemdalen är lugnare än Åre och passar vuxna och barnfamiljer med lite större barn.

  Barnvänliga SälenSälen ligger i ca. 42 mil norr om Stockholm och är tveklöst svenskarnas favoritresmål för skidåkning. I Sälen hittar du fyra olika skidorter: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället. Det är lätt att ta sig emellan orterna med bil och du kan kombinera skidåkning i de olika orterna beroende på vilket skipass du väljer.  Sälen är toppen för barnfamiljer och det är enkelt att semestra med barn här. Förutom vintersport finns här massor av andra aktiviteter.Mysiga IdreIdre ligger i Dalarna, ca. 46 mil från Stockholm. I Idre kan nu åka skidor i fyra väderstreck. Du kan alltså alltid hitta solen och njuta av vindstilla skidåkning. Efter skidåkningen finns det badhus, skidtävlingar och bra restauranger. Ett besök på 'Farfars hörna' är ett rent nöje! Här kan man tro att tiden stått stilla p.g.a. den härliga retroinredningen och den sköna swing-musiken!För familjer som bor i Stockholm och saknar bil rekommenderas en hyrbil. Med Auto Europe kan du boka riktigt prisvärd biluthyrning i Stockholm. Om du vill kunna transportera skidorna på taket bokar du till skidräcken.

  Bloggsökning


  Kategorier