Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Olika typer av semester-resor

  Resa ensam eller med en resepartner?

  Om du tänker på din perfekta semester, vem skulle du då ta med dig? Skulle du ta med dig din partner, en vän, eller en familjemedlem? Eller skulle du hellre vilja åka ensam?Med vem vi reser säger mycket om oss som personer och indikerar vem eller vilka vi håller nära. Vi har gjort ett försök att presentera olika typer av semester-resor baserat på medresenärer. Nedan hittar du våra val.

  Familjesemester
  För att en familjesemester ska gå väl utan stress och bråk krävs bra planering. Om alla kommer bra överens och slipper stress blir resan rolig för alla och banden mellan familjemedlemmarna kan stärkas. Familjesemester associeras ofta med semester på badorter med mycket sol och strand. Det finns även andra bra alternativ för dig som reser med barn så som nöjesparker som Disneyland, paketresor med aktiviteter eller kanske till och med kryssningar anpassade till familjer.

  Resa med vänner
  Semester med dina bästa vänner. Det låter väl helt fantastiskt? Men att resa med personer som står dig nära, kan som med alla relationer vara påfrestande i vissa lägen. För att alla ska komma överens och för att göra resan bra för alla krävs kompromisser. Se till att prata om vad ni vill se och göra under resans gång så att alla får vara delaktiga och vad ni förväntar er av resans överlag.

  Att resa solo
  Att resa ensam kan ha sina fördelar. Du slipper konflikter och kan njuta av lite välförtjänt egen tid. Du kan även själv bestämma vart du vill resa, vad du ska se och när du ska resa utan att behöva anpassa dig efter andra. Perfekt för dig som vill vara ensam vissa stunder men kanske lära känna nya människor under resans gång.Dela med dig av dina rese-idéer genom att kommentera nedan. Berätta hur du gillar att resa och med vilken typ av resekompanjon och varför. Du kan även delta i vår Facebook-tävling och dela med dig av ditt bästa semester minne för chansen att vinna ett presentkort från Amazon till värde av 25 euro.

  Bloggsökning


  Kategorier