Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Olika semester-typer

  När det kommer till semester har vi alla våra preferenser och en typ av semester kanske inte passar till två olika personer - vi är alla olika semestertyper. En sak som vi dock har gemensamt är att vi inte kan vänta på att få åka på vår nästa resa och vi drömmer ofta om dem på jobbet.Efter att vi försökt klassificera olika semesterfirare har vi kommit fram till de följande kriterierna baserat på vad vi letar efter på semestern. Nedan hittar du en sammanställning av 6 olika kategorier av resenärer, vilken känner du igen dig i?Den spirituelleIbland behöver vi alla bara lite lugn och ro! Trist nog är det något vi alla inte får tillräckligt av. Människor som saknar den här dyrbara känslan kan försöka ta sig någonstans där de kan förbättra sin förmåga att hitta inre lugn och ro och återvända till yoga och meditation på en avskild destination för en viss tid.

  Typen som gillar underhållning
  Något som varit och fortsätter att vara en mycket populär trend är stora internationella musikfestivaler dit musik-fans flockar från olika länder runt om i världen. Glastonbury, Roskilde och många andra stjärnspäckade festivaler lockar människor, unga som gamla för ett par dagar fyllda med musik, dans och gamla och nya vänner.NaturälskareNu har vi kommit till den kompletta motsatsen till föregående när det kommer till olika semester-typer. Resenärer som kan ladda batterierna enbart i nära kontakt med naturen. Det är bara när de befinner sig djupt inne i djungeln, vandrande i bergen eller när de beskådar norrskenet i en avskild by i Finland, utan kontakt med omvärlden som de kan varva ner.

  Den shoppinggalne
  För lite extra shopping-spänning finns det vissa personer som spenderar hela sin semester med att leta efter den där saken med det lilla extra i storstäder som Dubai, Kapstaden, Tokyo eller Paris. På shoppingdestinationer är shopping på schemat varje dag! Du som letar efter riktiga kap och vill fynda bör prova på städer som Seoul, Milano eller Madrid.StrandälskarenEn del av oss behöver tid iväg, långt bort från kontoret och vardagsrutinen, på en sandig strand, slappandes och utan måsten. När det kommer till semester-typer, är allt strandälskaren vill ha sol, sand och hav. Den perfekta kombinaten för en avkopplande semester medans du lapar upp solstrålar och laddar D-vitamin-batterierna.

  Kulturresenären
  För att mixa upp vår gryta med olika semester-typer kommer här typen som älskar kultur och inte kan tänka sig en semester utan kulturella evenemang. Att hänga sig till den lokala kulturen, besöka museum och teatrar eller uppleva fantastiska konsertföreställningar är synonymt med semester för den som älskar kultur.Det här är såklart bara en syn på hur olika semester-typer kan se ut. Kanske du har en annan syn. Vilken typ av semesterfirare är du? Vilken vad din bästa semester? Dela med er av ert bästa semesterminne på vår Facebook för chansen att vinna ett presentkort till värde av €25 från Amazon.

  Bloggsökning


  Kategorier