Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Månadens hyrbilsdestination: Malaga

  Spanien och Solkusten framförallt är något alldeles speciellt för oss soltörstande svenskar. Under 2010 reste 87,6% fler svenskar till Malaga än föregående år (källa: Svenska magasinet).Många svenskar övervintrar också här nere och det finns både svensk skola, svensk tidning samt en del föreningar.

  Malaga är solkustens största stad och har nästan 600 000 invånare. Den ligger vackert belägen utmed medelhavskusten och är en utmärkt startpunkt för en härligbilresa utmed Costa Del Sol. Själva staden är kanske inte så turistanpassad, vilket kan tilltala vissa. Här kan du shoppa i det stora varuhuset El Corte Inglés och njuta av tapas på någon av stadens alla restauranger.Om du letar efter sevärdheter och kultur behöver du inte leta länge. Besök fästningen Alcazaba från medeltiden och missa inte det vackra slottet Gibralfaro.Den botaniska trädgården bjuder på 500 tropiska arter och en promenad här är en lisa för själen. Stadens mest synliga landmärke från ovan är tjurfäktningsarenan Plaza de Toros. Kanske tycker du att tjurfäktning inte är så smakligt. Ta en tur och beundra den vackra arkitekturen inne i arenan. Om du gillar konst måste du bara besöka Picasso-museet. Här finns ca. 200 av Picassos verk. Vill du svalka dig? Bege dig till en av Malagas härliga sandstränder och njut av ett dopp i Medelhavet!

  Malaga flygplats
  • Officiellt namn: Malaga Costa Del Sol Airport eller Pablo Ruiz Picasso Airport
  • Kod: AGP
  • Avstånd till centrum: 8 km
  En veckas hyrbil i Malaga kostar från 1201 SEK!Boka hyrbil i Malaga online hos Auto Europe! Det är enkelt att hämta upp biluthyrning direkt från flygplatsen eller från centrum.*Priset avser en bil i ekonomiklassen vid hyra under en vecka i augusti.

  Bloggsökning


  Kategorier