Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Stöd Auto Europes insamling till Musikhjälpen

  Musikhjälpen är ett insamlings-projekt vars syfte varje år är att lyfta viktiga teman och frågor i världen. I år är temat 'Barn i krig har rätt att gå i skolan'. Att gå i skolan är en mänsklig rättighet och för oss som bor i Sverige och har tillgång till gratis och fri skolgång är skolan en självklarhet. Men ute i världen finns detöver 30 miljoner barn som inte kan gå i skolan på grund av krig och konflikter och som behöver vår hjälp. Att ge barn möjlighet till skolgång i krigssituationer kan ge dem ett tillfälligt skydd från krigets fasor och hjälpa dem till en möjlig framtid i fred istället för att bli måltavlor för våld, övergrepp och människohandel.

  Vad kan Musikhjälpen göra?

  Utdrag från sverigesradio.se - Förutom att sätta fokus på den säkerhet och trygghet alla skolbarn har rätt till, kan Musikhjälpen samla in pengar så att barn, trots krig eller ett liv på flykt, har en skola att gå till. Möjligheten till ett tryggare liv kan börja med ett block och en penna. Vi har en möjlighet att påverka framtiden och förbättra utsikterna för miljoner av barn världen över.

  1000 kr kan exempelvis användas till ett skolpaket som räcker till material för en lärare att undervisa 40 elever.Vi på Auto Europe har i år startat vår egen bössa för att hjälpa till att lyfta frågan och visa vårt stöd. Igen summa är för liten och mottas tacksamt! En 10:a som vi skulle lagt på en kaffe, ett paket tuggummi eller en godisbit kan istället hjälpa någon till att få en utbildning och en bättre och förhoppningsvis ljusare framtid.

  Bloggsökning


  Kategorier