Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Hyr bil i mobilen

  När Auto Europes hyrbils app är redo kan du enkelt och bekvämt boka hyrbilen från din smartphone. Om du är på långresa och skulle behöva en hyrbil behöver du inte ta dig till närmasta Internetcafé utan kan i lugn och ro boka biluthyrning direkt i mobilen.

  Extra utrustning när du hyr bil

  Ibland kan man behöva boka extrautrustning som t.ex. bilbarnstol, takräcke eller GPS. All sådan utrustning måste efterfrågas när du bokar biluthyrning. Betalning för de extra sakerna sker på plats vid upphämtning av hyrbilen.

  När du vill boka en bilbarnstol uppger du barnets ålder och vikt. På det viset är du säker på att ditt barn får rätt typ av bilbarnstol. Om du har större barn som sitter på bilbälteskudde så är det i de flesta fall billigast att ta med egen hemifrån. Hör alltid med oss innan.Planerar du en skidresa och vill kunna ta med dig skidorna i hyrbilen? Ett takräcke kan förbokas och rymmer 2 par skidor. Max två räcken kan placeras på biltaket (alltså 4 par skidor totalt). Tänk på att detta måste förbokas med oss!

  En GPS är bekvämt att ha när man kör bil utomlands. Kanske är det rusningstrafik och dessutom vänstertrafik! Då är det mycket att tänka på! En GPS är enkel att ställa in och användas. GPS:en förbokas men betalas först vid upphämtningen (som med all extrautrustning).

  Tänk på att du som kund kan behöva en summa som pant då du köper till extra utrustning lokalt.

  Bloggsökning


  Kategorier