Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Besök Birmingham med en husbil från Auto Europe

  En av de bästa sakerna med Birmingham är dess läge. Staden ligger i hjärtat av Storbritannien och är en perfekt plats för sightseeingturer i en husbil. Våra kända partners har ett fantastiskt erbjudande för dig! Visste du att du kan hyra en modern husbil från Bunk Campers med 20% rabatt till slutet av mars 2018?

  Hämta ditt semesterfordon i Birmingham och njut av turen!

  Våra sightseeing-tips:

  Coventry

  Gamla stan i Coventry är en pärla för historieälskare. Staden var en blomstrande brittisk stad men skadades allvarligt i tyska bombanfall under det andra världskriget 1940-1942. Den storskaliga attacken orsakade enorma skador i staden och förde staden åtminstone ett dussintals år tillbaka i dess utveckling. Lyckligtvis finns det flera medeltida gator som förblev oskadda, där man fortfarande kan upptäcka Coventrys arv. Några närliggande husbilsparker: Mousley House Farm Camping och Glamping (hundvänlig), Somers Wood Caravan Park (endast vuxen), Kingsbury Water Park Camping och Caravanning Club Site.

  The Cotswolds

  Åk till Cotswolds och hitta fler kulturarv! Dyk djupt in i Englands historia medan du tar dig genom de fina bygatorna och dröm dig bort runt de idylliska stugorna. Med massor av husbilsparker i Cotswolds kommer resan och campingen vara mycket enkel. Upptäck området genom att besöka historiska pubar, traditionella marknader med lokala råvaror eller boka en av de många vandringsturerna, som får dig att veta mer om natur och kultur. Några närliggande husbilsparker: Bourton-on-the-Water Caravan Club, Briarfields Motel och Touring Caravan Park (adults only), Winchcombe Camping och Caravanning Club Site.

  Peak District National Park

  De drömmiga och ibland mystiska landskapen i Peak District National Park kommer förtrolla dig, särklilt om du besöker platsen för första gången. Välj ett av de många spåren och vandra längs böljande kullar, stigar och ängar. Känn den krispiga luften, njut av den vackra panoramautsikten och slappna av med familjen. Några närliggande husbilsparker: Beech Croft Farm, Laneside Caravan Park, Golden Valley Caravan Park

  Snowdonia

  Snowdonia är känt för sin natursköna kust, glaciala berg och mystiska skogar. Besök vackra Wales med en husbil och njut av ett helt familjeäventyr med mer än hundra sjöar, fyra bergskedjor och ett antal härliga byar. Några av de närliggande husbilparkerna: Llwyn yr Helm Caravan Park, Bwlchgwyn Farm Equestrian Center, Aberafon Camping.Naturligtvis finns det väldigt många andra attraktioner att besöka med en husbil i Birmingham. Vilka är dina favoritplatser, vandringsspår och vägar runt Birmingham? Dela med dig av dina favoriter i kommentarerna och glöm inte att kolla in Bunk Campers erbjudande och boka en husbil med 20% rabatt upp till slutet av mars!

  Bloggsökning


  Kategorier