Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Vilken är din favoritbil tävling på Facebook med Auto Europe

  Vi har avslutat vår senaste Facebook tävling. I Vilken är din favoritbil fanns möjligheten att vara en av två lyckliga vinnare av ett presentkort från Amazon värt 25 Euro. Allt man behövde göra var att välja den favoritbil man helst skulle vilja ha om man hade alla pengar i världen. De drömbilar man kunde välja mellan var Ferrari, Lamborghini och Aston Martin.
  Lamborghini som favoritbil
  Vi är glada över att så många av er tog sig tiden och delade med sig av vad deras drömbil är och varför. De flesta av er är ute efter det härliga ljudet som endast sådana här bila kan uppkomma och såklart farten. Sedan så var där några som önskade sig något av de riktigt gamla nostalgiska klassikerna, medans andra med deras önsketänkande skulle vilja införskaffa sin favoritbil när de väl fått sitt körkort.

  Vi utsåg med glädje och stolthet Athinia Tirelli och Marie-Ann Sjöstedt till våra lyckliga vinnare av ett presentkort från Amazon till ett värde på 25 Euro! De både hade Lamborghini som sin favoritbil. Athina valde den

  " ... eftersom jag gillar farten, ljudet och att de är riktigt snygga bilar"

  Medans Marie-Ann drömmer om en Lamborghini och skulle vilja köra en , när hon väl har införskaffat ett körkort. Den drömmen kan mycket väl komma till sanning. Ni kan med Auto Europe enkelt hyra just den favoritbil som ni drömmer om. Stort grattis till Athina och Marie-Ann!

  Även om de flesta valde att rösta på Lamborghini så fanns de några som valde Ferrari för dess utstrålning och unika motorvrål. Där fanns några som har en Aston Martin högst på sin önskelista, mycket tack vare dess klassiska stil.

  Gör er dröm möjlig

  Boka er favoritbil

  Alla har nog en bil som just de drömmer om att köra runt i. Med Auto Europe har ni möjligheten att göra eran dröm till sanning. Ni behöver inte vara multimiljonär eller kändis för att njuta av känslan att åka i ett vrålåk. Med oss har ni ett brett urval av de lyxigaste av lyxbilarna att välja mellan. Oavsett om ni önsker er en limousin, sportbil eller charmig cabriolet, så finner ni det hos oss. Ta vara på chansen och lev ut dina drömmar som de felsta av oss har haft sedans barnsben. Känn kraften från en Porsche GT2 RS, eller cruisa runt i yttersta elegans och klass med en Rolls Royce Ghost. Läs mer om lyxbilarna Auro Europe har att erbjuda er. Vi är redo att svara på alla era frågor och funderingar. Ni når oss enkelt på +46 10 888 66 52.

  Ta ert resande till en helt ny nivåt och lev ut era drömmar med Auto Europe!

  Bloggsökning


  Kategorier