Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  TRAFIKINFORMATION I REUNION

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Körinformation för Reunion

  Generell information
  Reunion är en härlig paradisö i Indiska Oceanen, öster om Madagaskar. Hämta upp en hyrbil redan på flygplatsen i Saint Denis eller i andra orter på ön. Kör väg N2 som sträcker sig utmed kusten runt nästan hela ön, eller korsa ön genom att ta N3 från Casabona i söder till Saint Benoit i norr. Med hyrbil på Reunion har du alla möjligheter att hitta dig egga oas. Undvik att köra i rusningstrafik då det lätt bildas köer.

  Regler vid bilhyra på Reunion
  För att få hyra en bil måste du vara minst 19 år gammal (minimumålder kan variera beroende på vilken bilkategori du väljer). Du måste ha haft körkort i minst 1 år. För förare under 25 år kan en extra avgift tillkomma lokalt. Säkerhetsbälte är obligatoriskt för förare och passagerare. Vi rekommenderar att alla barn kortare än 135 cm sitter i baksätet på en bilkudde eller i bilbarnstol.

  Hastighetsbegränsningar
  Hastighetsbegränsningar på Reunion:

  • Tätort: 50 km/h
  • Landsväg: 90 km/h
  • Motorväg: 90 km/h

  Trafikregler
  Reunion har högertrafik. Se upp för motorcyklar, fotgängare och cyklister, de följer inte alltid trafikreglerna. Ha alltid halvljuset påslaget. Undvik att köra under natten och kör defensivt.

  Bensinstationer
  Det finns många bensinstationer på Reunion men på landsbygden och i bergiga områden är de färre. Alla stationer har samma bränslepriser. Under natten håller alla stationer stängt.

  Vägtullar och avgifter
  Det finns inga vägtullar eller vägavgifter på Reunion.

  Parkering
  I närheten av stränder kan det vara svårt att hitta ledig parkering. Lämna aldrig värdefulla saker i bilen.

  Försäkringsinformation

  Generell information
  Hyrbilsförsäkringar varierar så försäkra dig om att du läser informationen nedan innan du gör din bokning. Regler som gäller i landet där du hyr bil gäller under hela hyresperioden. Alla våra hyrbilar inkluderar stöldskydd och försäkring som täcker kollision. Bilhyran begränsar eventuella skador på bilen eller förluster till ett visst självriskbelopp som visas på din voucher. Om du planerar att utnyttja försäkringar som erbjuds genom ditt kreditkort vänligen kontakta kreditkortsbolaget direkt för detaljer. Specifik försäkringsinformation för din bilhyra kommer att finnas på din voucher.

  Hyresrestriktioner

  Med hyrbil på Reunion är du inte tillåten att resa utanför landet och det är inte heller tillåtet att ta bilen på en färja.

  Envägshyror
  Envägshyror inom landet är tillgängliga och kan ibland kosta extra. Envägshyror till annat land är inte tillåtna.