Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  6 SMARTA HYRBILSTIPS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Tips på att spara på din hyrbil med Auto Europe

  Lyckligtvis är tiden då bilen var en lyxvara förbi! Idag är det näst intill omöjligt att inte använda bilen i vårt dagliga liv. Nu när vi vant oss vid den komfort och bekvämlighet som en bil ger oss, vill vi inte ge upp den under vår semester. Tur då att vi kan anävnda oss av biluthyrning och hyra bil på nästan alla destinationer världen över. En hyrbil ger oss möjligheten och friheten att upptäcka och utforska resmål på egen hand utan att vi behöver ge upp den komfort som vi blivit vana vid. Och i slutändan, när du väljer att boka hyrbil med Auto Europe, kommer det att visa sig vara billigare och smidigare än med kollektivtrafiken.

  Vi har satt samman lite tips till dig som kan spara dig ytterligare pengar inför din nästa hyrbilsbokning.

  Första tipset: Hämta hyrbil på ett centrum-kontor istället för på en flygplats
  Genom att hämta din hyrbil på ett centrumkontor kan du spara upp till 30%. Att ta sig till och från större flygplatser på annat vis är ofta inget större problem.

  Vårt andra tips: Boka en manuellt växlad bil istället för en automat.
  Att köra i utlandet kan vara lite skrämmande för många. Därför efterfrågar en del av våra kunder automatväxlade fordon när de hyr i ett europeiskt land. Precis som hemma i Sverige så är de flesta hyrbilar i Europa manuellt växlade och tillgången på automater är begränsad. Därför blir det billigare att istället hyra en manuellt växlad bil i Europa.

  Vårt tredje tips: Ta del av våra gratis uppgraderingar.
  Auto Europe erbjuder många upgraderingar. Innan du bokar en större bil kan du kika igenom våra gratis uppgraderingar och ta del av dem där tillfälle ges. Tänk också på att mindre bilar är mer bränslesnåla.

  Vårt fjärde tips: Tänk på bränslepolicyn. Boka helst full till full.
  Vad gäller bränsle så bör du beakta bränslepolicyn när du bokar hyrbil. Oftast är det bättre att välja en hyrbil med en dyrare hyra där du hämtar med full tank och återlämnar med full tank. Då betalar du bara för det bränsle du använder.

  Vårt femte tips: Försök att undvika extra utrustning på plats.
  Extra utrustning betyder extra kostnader. Varför betala extra för en GPS när du kanske kan använda den navigation som redan finns i din Smartphone? Att köpa en egen bilkudde är kanske billigare än att hyra den per dag från uthyraren.

  Vårt sjätte tips: Boka alltid hyrbil i förväg.
  Vi planerar ofta våra semesterresor långt i förväg. Vi bokar hotell och flyg månader innan avresa. Men hyrbilen lämnas oftast till sist. Detta är ett misstag. När man bokar hyrbil i sista minuten är tillgången mycket begränsad och priserna blir därför högre.

  Auto Europe har erbjudit sina kunder bra hyrbilsuthyrning tiill de mest populära destinationerna och till mycket konkurrenskraftiga priser i överr 60 år. På det flesta destinationer erbjuder vi möjligheten att hyra bil på antingen ett flygplats- eller centrumkontor. För att hitta din perfekta hyrbil till din semester, avnänd sökmotorn på vår hemsida eller kontakta oss gratis.

  Infografik - Tips hur du kan spara på din hyrbil