Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  DYKSEMESTER

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Dyk på semestern

  Infografik - dyk-resaSugen på en dyksemester? Fler och fler människor väljer aktiva resor där dykning är ett av de mest populära sport-alternativen. Vår infografik visar internationella handsignaler för dykare, berättar grundläggande dykningsregler och fakta om specialutrustning. Välkomna till vår kompakta guide till din dyk-semester.

  För att resa bekvämt i din egen takt, hämta upp en hyrbil med Auto Europe. På vår hemsida hittar du hyrbil med bekväm upphämtning på fantastiska dyk-destinationer i bland annat Australien och Egypten, med Hurghada som en av de mest optimala platserna för alla dyk-entusiaster. Hos oss kan du vara säker på att hitta det perfekta erbjudandet för din dyk-resa!

  Vi har förberett en kort guide om dyk-resor, som kommer hjälpa dig på din nästa resa.

  Bli som fisken i vatten!
  Simma med delfiner, observera sköldpaddor under vågorna och simma längs med de färgrika korallreven - drömmer du om en sådan upplevelse på sin semester? Allt fler människor, barn som vuxna, vill lära sig att dyka. Dykning är en sport som kräver förberedelser och teoretiska kunskaper. Förutom god hälsa, speciell utrustning och simkunnighet, behöver du lära dig dykningens handtecken för kommunikation innan du är redo att bli som en fisk i vattnet.

  Grundutrustning vid dyking
  Mask, Snorkel, Fenor, Våtdräkt
  Regulator, Flaska med andningsgas, Dykväst (BCD)
  Viktväst, Tryckmätare
  Neoprenhandskar, Kniv, Fickampa, Dykarkängor

  Viktiga dykregler
  Dyknings i rekreationssyfte bör alltid utföras tillsammans med en annan dykare - en s.k "buddy" eller i grupp tillsammans med en instruktör. Det är både sunt förnuft och en regel att följa!

  Huvudsäkerhetsregeln är
  'Planera dyket. Dyk planen.'

  Ha kul under vattnet och simma lugnt och se till spana in vår hemsida för bra erbjudanden för de bästa dyk-destinationerna!

  La plongée sous-marine en vacances