Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  DE BÄSTA RESEAPPARNA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Apparna som ändrar hur vi reser

  Idag använder 9 av 10 europeiska resenärer sina mobiltelefoner under resan. Man hittar information, delar foton i sociala medier, bokar online...För många är en smartphone en resekompanjon som inte går att lämna hemma. Läs vidare för att få reda på vilka rese-appar som vi tycker är mest donwload-värdiga och hur de mer specifikt kan hjälpa dig under din nästa resa.

  Hur använder resenärer sina smartphones?

  Att enkelt kunna hålla kontakten med resekompanjoner och vänner och familj hemma är oftast det som rankas högtst bland telefonens funktioner. Men idag kan den lilla fick-enheten göra så mycket mer. Den erbjuder kamera, kartor, översättningsmöjligheter och agerar resebyrå och reseledare i ett så att du kan ta vackra bilder av din semester, titta upp resvägar, väder och sevärdheter samt översätta ord och göra valutaomräkningar.

  Favorit rese-applikationer

  Det finns massor av bra appar ute på marknaden som gör körning ute på vägarna så mycket lättare. Ta till exempel Appy Travellers och Waze, som båda har funktioner så att du kan undvika trafikstockningar, hitta beinsinstationer längs vägen eller planera dina restider mer exakt. Parkopedia hjälper dig att hitta lediga parkeringsplatser och ger dig realtidsuppdateringar på platstillgång och priser. Going Abroad ger dig smarta och bra tips på trafikregler i EU-länder.

  Appy Travellers

  Översätt till ett främmande språk, räkna ut växelkurs, undvik trafikstockning... Med de rätta rese-Apparna blir din semester enklare och smidigare. Dessutom är det gratis!

  WAZE

  Världens största community - baserad på trafik- och navigationsAppar. Få en varning innan fartkontroller, olycksplatser, vägfara eller trafikstockning. Tanka där det är som billigast utmed din resväg. All information delas av andra användare i realtid.

  Parkopedia

  Det enklaste sättet att hitta ett parkeringsgarage. Få tips på alla avgiftsbelagda och gratis p-garage i ditt närområde i realtid. Öppettider, priser, lediga p-platser och höjdrestriktioner.

  Going Abroad

  Denna App informerar om trafikregler på EU-vägar. Vilken hastighet gäller på spanska motorvägar? Vilken säkerhetsutrustning måste alltid medföras i bilen vid körning i Slovakien? Appen finns på 22 språk!

  Sitorsquad

  Det bästa sättet att hitta rena offentliga toaletter i hela världen. Användarna har rankat varje toalett efter renlighet. Betygsätt gärna själv efter ditt besök!

  Google Translate

  Riv språkbarriärerna! Prata, skriv eller ta en bild av det du vill översätta. Finns för över 80 språk och fungerar även i offline-läge.

  Våra Topp 3

  Slutligen våra Top 3 favoritreseappar. Google Maps är utan tvekan din bästa vän när du befinner dig i en ny stad. Inte bara talar den om var du befinner dig utan även vilka sevärdheter och faciliteter du hittar runt omkring dig. Tripadvisor som fungerar på ett liknande sätt ger dig möjlighet att recensera och se recensioner för faciliteter runt dig för att hitta just det som du letar efter. Sist men inte minst har vi Auto Europes app som ger dig möjlighet att boka hyrbil på över 24.000 platser runt om i världen.

  1. Auto Europe

  Den bästa Appen vid bokning av hyrbil. Över 24 000 hyresstationer i över 180 länder.

  2. Trip Advisor

  70% av alla resenärer påverkas av online-recensioner / Fler än 170 miljoner recensioner / Fler än 80 recensioner varje minut.

  3. Google Maps

  Det bästa sättet att hitta rätt.

  Infografik - de bästa reseapparna