Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BUENOS AIRES

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Buenos Aires – Garanterat bästa pris

  Argentinas huvudstad Buenos Aires är ett måste om du planerar att resa i Sydamerika. I denna vibrerande storstad fylld av tango, shopping, kultur och mat bor cirka 12 miljoner människor ifall man räknar med förorter. Buenos Aires anses kännas som en väldigt europeisk storstad och bra att börja med för att få en mjuk övergång till den sydamerikanska kulturen. Biluthyrning i Argentina ger dig chans att se stora delar av staden och dess omnejd. I en hyrbil tar du dig i din takt precis var du vill åka. Auto Europe garanterar mycket förmånliga priser.

  Buenos Aires med biluthyrning

  Med biluthyrning i Buenos Aires är du hos flera leverantörer tillåten att besöka grannländer som Uruguay, Brasilien och Chile med din hybil. Hyrbil i Argentina och särskilt hyrbil i Buenos Aires kan för en person som är van vid Sveriges trafiktempo och struktur kännas stressigt att köra. Det kan ta några dagar att vänja sig. Buenos Aires är tungt trafikerad och det gäller att vara extra försiktig i början.

  Hyr bil billigt i Buenos Aires

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis, Europcar, Budget och Alamo. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Buenos Aires direkt på flygplatsen eller på ett citykontor. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Bra länkar

  Turistinformation Buenos Aires