Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BILLIG HUSBIL MED TOURING CARS OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Touring Cars – De bästa erbjudanden

  Husbil med Touring Cars

  Auto Europe gör det enkelt att ta sig runt på ens semester. Det är även möjligt att via oss boka husbil, vilket är ett mycket bekvämt sätt att ta sig runt på sin semester och vilket börjar bli mer och mer populärt för semesterfirare. På alla de destinationer som det är möjligt att hyra husbil med oss, jobbar vi nära med lokala och globala leverantörer, för att ni som kunder skall få så brett utbud som möjligt att välja mellan, så ni garanterat hittar något för er. Om ni letar efter en husbil i Europa är det mycket troligt att ni kommer att hyra husbil med Touring Cars.

  Touring Cars började 1982 att hyra ut husbilar och finns nu i nio olika länder i Europa, de finns i platser som Estland, Finland, Frankrike, Island, Lettland, Norge, Spanien, Storbritannien och Sverige. De erbjuder välutrustade moderna husbilar i olika storlekar, flygplatstransfer, vägservice som är tillgängligt dygnet runt och en kundservice som varmt tar hand om sina kunder. Med Touring Cars är det möjligt att planera in personligt planerade upphämtnings och avlämnings tider så att det passar in i era semestertider. När ni väl har hämtat upp husbilen kommer personalen att gå igenom husbilen med er och visa er hur allt fungerar innan ni beger er ut på ert äventyr.

  Försäkring

  Om ni väljer att hyra husbil med Touring Cars så är den obligatoriska tredje part försäkringen inkluderad i hyreskostnaden när ni bokar med Auto Europe. Denna försäkring skyddar mot förlust och skada. Oftast kan det vara värt att ha ett utökat skydd för kunna resa runt utan att behöva oroa sig för om något skulle hända. Vid bokningen är det möjligt att lägga till olika försäkrings paket, även möjligt att på plats vid upphämtningen att lägga till försäkring om så önskas.

  Vilken extra utrustning erbjuds?

  Det är möjligt att lägga till en hel del extra bekvämligheter till er husbil när ni bokar med Touring Cars. Till de redan ultramoderna och fina husbilarna kan ni lägga till bekvämligheter som garanterat gör er semester roligare. Ni kan välja att lägga till barnstolar, grill set, kaffebryggare och massa andra alternativ så husbilen verkligen känns som ett hem på hjul. För att säkerställa att de önskade objekten är tillgängliga för er, se till att begära extra utrustning redan vid boknings tillfället.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Touring Cars

  När ni har en bokning med Touring Cars så ingår det en transfer från och till stadens flygplats. Det innebär att en personal från Touring Cars kommer att vara vid flygplatsen för att hämta upp er, enligt de uppgifter som ni har angivit i bokningen och som ni kan se i er bokningsbekräftelse. Ni kommer att bli körda till leverantörens kontor där ni kommer att få se en orienteringsvideo som går igenom vad som är viktigt att tänka på med en husbil. En utbildad personal kommer också att gå igenom husbilen med er. Skulle frågor uppstå under orienteringsvideon eller under rundturen så är där möjlighet att ställa frågor och de kommer att hjälpa er så att ni är fullt förbereda för att kunna njuta till max med er husbil. Räkna med runt 2 timmar för allt från orienteringsvideon till att gå igenom er husbil. Touring Cars erbjuder även:

  • Extra rengöring och personlig förberedelse av husbilen
  • Prioriterad utcheckning och färdiga paket för att göra semester så problemfri som möjligt
  • Instruktions filmer online, om ni skulle behöva friska upp er kunskap om er husbil

  Touring Cars´s flotta

  När ni har en husbil med Touring Cars kommer ni att få fina och moderna husbilar i fint skick. I deras flotta hittar ni mindre husbilar för upp till två personer till stora fordon med gott om plats för upp till sex personer. Husbilarna som ingår i flottan underhålls med jämna mellanrum och ingen av fordonen har gått mer än 100 000 kilometer. Med hyran får ni:

  • Gratis transfer från och till flygplatsen
  • Obegränsat antal kilometer
  • Telefonservice dygnet runt
  • Anpassningsbara upphämtnings och avlämnings tider
  • Kök med fungerande utrustning
  • Paket med användbar information för en husbils semester i destinationslandet
  • Navigationssystem.
  • Läsplatta med obegränsad tillgång till internet (endast tillgänglig på Island).
  • Vinterdäck ingår vid behov

  Liten husbil

  Liten kategori Touring Cars
  Sovplatser: 2 personer
  Längd: 5.9 - 7.6 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Ett utmärkt val för ett resande par. Husbilen har en bekväm dubbelsäng och en matdel vid främre delen med gott om benutrymme. Dess nätta storlek gör att det är en ideal husbil för stadsgator.

  Van husbil

  Van kategori Touring Cars
  Sovplatser: 2 personer
  Längd: 5.9-6.8 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  En mer kompakt husbil för två personer med en dubbelsäng i bakdelen och en mindre matplats i främre delen. Dess kompakta storlek gör den till ett bra val om det är snäva vägar eller smala bergsvägar där ni tänkt resa.

  Budget husbil

  Budget kategori Touring Cars
  Sovplatser: 2-6 personer
  Längd: 5.9-7.6 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Endast tillgänglig på Island. Finns endast ett mycket litet antal av dessa ekonomiska husbilar. Med denna husbil får ni verkligen valuta för era pengar.

  Medium husbil

  Medium kategori Touring Cars
  Sovplatser: up to 4 personer
  Längd: 5.9-7.6 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Med en medium husbil har ni plats till upp till 4 personer med gott om utrymme. Det är möjligt att ha en ned dragbar dubbelsäng plus en fast dubbelsäng, eller separata enkelsängar som sätts ihop.

  Lyx husbil

  Luxury kategori Touring Cars
  Sovplatser: up to 4 personer
  Längd: 5.9-7.6 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Önskar ni resa i lyx och flärd så är detta husbilen för er. Med plats till fyra personer kommer den utrustad med en lyxig interiör som skriker lyx.

  Familjehusbil

  Family kategori Touring Cars
  Sovplatser: up to 6 personer
  Längd: 6.3-7.6 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  I denna kategori hittar ni husbilar för upp till sex personer, som har vid baksidan våningssängar och en dubbelsäng i en alkov. Här finns även en mängd skåp och garderober så att ni enkelt får plats med allt ert bagage.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med Touring Cars?

  Touring Cars normala öppettider är mellan 08:00 till 18:00, men det är möjligt att ordna personliga tider med dem. De har för tillfället upphämtningsplatser i nio olika länder, Finland, Sverige, Island, Norge, Estland, Lettland, England, Spanien och Frankrike. Här nedan listar vi de mest populära upphämtnings platserna med Touring Cars. Använd vår sökmotor för att snabbt få en översikt på vad som finns tillgängligt på era önskade datum.

  Populära upphämtnings platser med Touring Cars

  KEFLAVIK
  Touring Cars Island Ehf
  Klettatroo 19
  Reykjanesbaer, 235
  Island
  ROVANIEMI
  Touring Cars Finland Oy
  Lentokentäntie
  Rovaniemi 96100
  Finland
  MALMÖ
  Touring Cars Sweden AB
  Maskinggatan 2
  Trelleborg
  23166
  Sverige
  TROMSØ
  Touring Cars Norway AS
  Nordøyvegen 25
  Tromsø
  9018
  Norge
  HELSINKI
  Touring Cars Finland Oy
  Tiilenlyöjänkuja 6
  Vantaa 01270
  Finland
  STOCKHOLM
  Touring Cars Sweden AB
  Bristagatan 12
  195 60 Arlandastad
  Sverige
  MALAGA
  Touring Cars Spain
  Av. Los Perales, 9
  Mijas
  29651
  Spanien
  OSLO
  Touring Cars Norway AS
  45 Minne Industriomrade
  Minnesund
  2092
  Norge

  Med Auto Europe kan ni vara säker på att oavsett vart ni väljer att hyra er husbil att ni kommer få den bästa servicen och högkvalitativa fordon så att er semester blir så bra som möjligt. Om ni är i behov av mer information kan ni besöka vår förträffliga hemsida eller kontakta våra husbils specialister via telefon +49 89 4120 7298 eller via e-post. Ni kan alltid kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp att hitta den bästa husbilen för er.