Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  LETTLAND

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Lettland - Hitta din perfekta husbil

  Lettland är ett stort och fantastiskt land som är gjort för att bli utforskat i en husbil från Auto Europe. Med en mängd olika sightseeing möjligheter från mysiga städer till öppna landsbygder har Lettland ovanligt mycket att erbjuda för de som känner sig äventyrliga. Bli ett med landet i en husbil och dessutom sparar in en hel del på hotell. Med en husbil i Lettland har ni ett transportmedel, ett ställe att sova på och ett kök där ni kan laga mat varje dag. Ring oss på +49 (0) 89 412 072 98 för mer information!

  Genom att hyra husbil i Lettland ger det er möjligheten att åka från Riga, en stad väl värd att ta sin tid att kolla runt i, staden finns även med på UNESCO's världsarvslista, ut till ruinerna vid staden Cesis. Eller varför inte parkera i utkanten av Kuldiga och vakna upp till en utsikt som ingen annan plats i Europa kan erbjuda, här finner ni nämligen Europas bredaste vattenfall. Oavsett vad ni funderar på att göra och se, kommer en husbil väl till hands. Låt Auto Europe hjälpa er att skapa oförglömliga minnen med en husbil i Lettland. Ring vårt team som svarar på alla era frågor och kan hjälpa till så ni får den bästa husbilen för era ändamål.

  Resa i Lettland

  Med hjälp av en husbil kommer ni att finna att det kommer vara ett bra mycket bekvämare och roligare att utforska detta Baltiska land vid Östersjön. Fullt av spännande destinationer, från orörd natur till städer med ett rikt kulturarv. Med en husbil finner ni det är enkelt och snabbt att uppleva alla dessa underbara platser som landet har att erbjuda. Men passa även på när ni ändå har en husbil att stanna upp i resestressen och utnyttja husbilen till max. Hitta en camping plats och ta ett välförtjänt besök till någon av de legendariska spa möjligheterna Lettland erbjuder.

  Ni kommer enkelt att hitta undan gömda pärlor när ni beger er utanför städerna. Lettland är mer eller mindre full av orörd natur som väntar på att bli utforskad. Oavsett om ni är ute efter natur att vandra eller cykla i, ligga på en gnistrande vit sandstrand, eller klättra i bergen så kan Lettland erbjuda allt detta. Trots att landet är relativt litet med endast en stor stad så finns här en uppsjö av sevärdheter som ni sent kommer att glömma. Här kommer ni möta ett väldigt öppet folk som ser sig själva som de minst pragmatiska och mest konstnärliga folket utav alla länder Baltikum. Med ett otaligt antal av festivaler och deras smittsamma glädje är det lätt att förstå varför.

  Resa till andra länder

  Som medlem i den Europeiska unionen, så blir resan till Lettland och eventuella gränspassage till andra länder i unionen väldigt enkelt. Endast mot Vitryssland och Ryssland kommer ni finna gränskontroller. Så det blir enkelt att utforska andra länder som Litauen eller Estland om ni känner för att se mer av de andra Baltiska länderna. När ni funderar på att hyra husbil i Lettland var då noga på att ange i eran bokning vilka länder ni önskar att resa till, så vi kan informera er om möjligheterna och om där är extra avgifter för detta. Detta gäller också om ni önskar att hämta upp husbilen i Lettland men returnera den i ett annat land.

  För tillfället arbetar vi med en leverantör i Riga, vilket gör att just nu är det inte möjligt att lämna av husbilen i andra orter inom Lettland än Riga. Så om ni funderade på att hämta upp husbilen i Riga och sedan lämna tillbaka den i någon av de mindre städerna, så tråkigt nog är det inte tillgängligt för tillfället. Auto Europe ser till att ni får all information ni behöver för att hitta rätt och innan ni hämtar upp eran husbil. Var ute i god tid och boka er husbil redan idag och spara pengar som ni kan ha över till annat skoj!


  Favorit destinationer med husbil i Lettland

  Hyra husbil i Riga
  Riga

  Uthyrare

  Våra affärspartners i Riga är Touring Cars och Anywhere Campers. Båda företagen erbjuder dig väl underhållna och bekväma husbilar i Lettland. Med dessa moderna husbilar kommer ni att verkligen ta ert resande till en ny nivå och njuta på bästa sätt av denna pärla i Baltikum.

  Tillgängliga modeller i Lettland

  Nedan hittar ni information om tillgängliga husbilmodeller i Lettland. Jämför deras specifikationer med era behov och bestäm själv vilka modeller som uppfyller era resebehov bäst! Alla de husbilar ni kan hyra via Auto Europe i Lettland kommer utrustade som standard med kök, dusch, toalett, vatten- och avfallstank.

  TC Van Small

  TC VAN

  Sovplatser: 2
  Kategori: Husbil
  Längd: 5.9 - 6.8 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  SMALL

  Sovplatser: 2
  Kategori: Husbil
  Längd: 4.6 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria Family Standard

  ADRIA

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.4 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  FAMILY STANDARD

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.8 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Plus Family Luxury

  FAMILY PLUS

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.5 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  FAMILY LUXURY

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.3 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel