Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  KÖPENHAMN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Köpenhamn

  Köpenhamn som är Danmarks huvudstad, har ofta blivit framröstad som en av de bästa städerna att bo i. Medans danskarna räknas som de lyckligaste folket i världen! Genom att hyra husbil i Köpenhamn kommer ni snabbt att förstå varför. En stad där det gamla slås samman med det nya, Köpenhamn är full av livliga klubbar, barer, restauranger och kaffebyggnader. Från majestätiska monument till historiska turistattraktioner, här hittar ni i princip allt möjligt. Hem till världens första nöjespark och en atmosfär som sprudlar av aktivitet så kommer ni aldrig att bli uttråkade.

  Med så mycket att göra och testa på så kommer ni att finna att med en husbil så blir det allt så mycket enklare. Med en husbil tar ni er enkelt runt till de olika camping platserna som är utspridda från centralt till utanför stadens gränser. Ni kommer snabbt att märka att oavsett var ni väljer att stanna för natten så finner ni att alla är mycket gästvänliga och camping platserna är fyllda med mycket bekvämligheter. Känner ni för att parkera eran husbil och ta er runt med cykel , så är Köpenhamn en stad gjord för detta. Deras smidiga cykelnät tar er enkelt runt alla hörn, från alla dess kanaler till dess vackert estetiska byggnader.

  Auto Europe med dess prisbelönta kundservice står redo att svara på alla era frågor och funderingar. Våra specialister hjälper mer än gärna er att planera eran resa, prata igenom de olika typerna av husbilar det finns och vilken som skulle passa era ändamål bäst samt att vägleda er genom bokningsprocessen. Ni når oss enklast genom att ringa oss på +49 89 4120 7298.

  Campingplatser i och runtom Köpenhamn

  Det överlägset mest kostnadseffektiva sättet att bo i Köpenhamn är genom att hyra husbil i Köpehamn och bo på en av de många underbara campingplatser som de har att erbjuda. Med ett överflöd av campingplatser i stadens omnejd, så en bara en kort resa med kollektivtrafiken för att ta sig in i de centrala delarna av staden. Detta gör att jämfört med att bo i hotell så kommer du undan mycket billigare, plus en mycket friare sätt att semestra på. Och med alla bekvämligheter som de erbjuder på camping platserna som tvätt,kök, dusch och toalett så är en camping lika bekväm som vilket hotell som helst. För underhållning erbjuder många av campingplatserna simbassänger, TV-lounge, spelrum med dart och dylikt och gratis Wi-Fi.

  Tangloppen Camping Tangloppen Camping är beläget alldeles vid en badstrand och omgiven an underbar natur full med roliga cykelleder. Campingplatsen är väl betjänad av det lokala transportnätet och att ta sig de 18 kilometer till Köpenhamn center är enkelt och tar runt 10 minuter. På plats hittar ni en tvättstuga, gemensamt kök, vardagsrum, omklädningsrum och toaletter. Ni hittar även bekvämligheter som en TV-lounge, stora bord och en grillterrass här. För dem med småbarn finner ni även en lekplats med en studsmatta och uppblåst studs torn.
  Copenhagen Camping Denna 3-stjärniga campingplats ligger i staden Dragör, i utkanten av Amager, med skog och gröna fält på ena sida och det vackra Öresund på andra. Den är inte långt ifrån Öresundsbron. Campingplatsen ligger inte bara nära Köpenhamns stad och alla dess många turistattraktioner, restauranger och barer. Den omfattar också en minigolfbana, en lekplats med ett imponerande uppblåsbart slott som barnen kan studsa runt i, ett internetkafé, solarium, minigolf bana och biljardbord. Tvättservice, toaletter, avfallsområden, avslappningsrum, kök, familjerum och duschar tillgängliga för gästerna. Utöver detta så erbjuder de även gratis Wi-Fi och speciella faciliteter för funktionshindrade.
  Charlottenlund Fort Camping Den unika och pittoreska Charlottenlunds campingplats är omgiven av skogar och angränsar till en underbar strand och ligger bara 4.3 kilometer från Köpenhamn. Med cykel tar ni er enkelt genom de olika cykellederna till hjärtat av Köpenhamn på runt 25 minuter. Med 65 platser så har campingen också en butik där ni kan hitta allt smått och gott ni kan tänka er. De har även ett kaffebryggeri, dusch och tvättmöjligheter, TV-lounge, kök och gratis Wi-Fi. För dem som behöver förfoga över sitt avfall ger lägret också vattenavlopp och avfallshanteringsområden. Lokalt kan ni njuta av kajakpaddling, besöka Blue Planet Aquarium eller den lokala djurparken och se några fantastiska djur.
  Bellahöj Camping Endast 4.5 kilometer från centrala Köpenhamn hittar ni Bellahöj camping. De har öppet mellan 1:a juni och 31:a augusti årligen och på grund av deras centrala läge , så är alla nödvändiga bekvämligheter inte alltför långt borta. Med 9 hektar till ditt förfogande kommer det inte vara några problem att hitta plats. Dock om ni behöver platser som erbjuder elektricitet är ert val lite mer begränsat. Camping platser erbjuder uthyrning av cyklar så ni enkelt kan ta er runt på det massiva cykelnätverket som finns. På plats finns där två utomhusbassänger som ni kan ta ett dopp om ni känner för att svalka av er lite i sommar hettan, spela lite bowling, motionera på deras gym eller se en show i teatern. Ni finner även en lekplats för barnen och gott om gröna ängar som är utmärkta för en mysig picknik.

  Tillgängliga husbilar i Köpenhamn

  Tillgängliga husbilar i Köpenhamn

  För att lära dig mer om våra tillgängliga husbilar i Europa, vänligen kontakta oss. Alla våra fordon är utrustade med A/C, värme, eluttag, vattentank samt gråtank och har därför allt du behöver för en behaglig resa. Utöver detta finns det i fordonen även ett kök och en toalett med dusch vilket bidrar till en ännu bättre husbilssemester! Du kommer ha allt du behöver för en lyckad resa i Köpenhamn.