Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  GREKLAND

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Grekland till de bästa priserna

  Auto Europe har sedan 1954 sysslat med hyrbilar runtom hela världen. Nu har vi utökat våra tjänster, så nu är det möjligt för er kunder att kunna hyra husbil i Grekland. Vi har länge sysslat med hyrbilar och är den starkaste och ledande hyrbils förmedlaren på marknaden och nu kan ni även hitta ett brett urval av husbilar runtom i världen. Med Auto Europe kan ni hitta fina och bekväma husbilar på olika platser i länder som Sverige, USA, Sydafrika, Spanien och många fler härliga platser runtom våran glob. Ta del av detta spännande och allt mer populära sätt att resa på. Gör det mesta av er resa och maxa ert nöje och njut av komforten som endast en husbil kan erbjuda.

  Grekland med dess förstummade skönhet och klarblåa skyar är ett av de resmålen man bör göra minst en gång i sitt liv. Landet kryllar av ställen med alla sorters aktiviteter, härlig svängig musik och ett kök som är väletablerat i den gastronomiska världen. En resa ner till Grekland kommer inbringa många sol timmar och mycket nöje, klimat är året runt väldigt behagligt och det är mycket sällan temperaturen sjunker under femton grader. När ni tar er runt landet i er husbil kommer ni att stöta på allt från färgrika byar i bergen till charmiga små fiskeorter och stora metropoler, där ni har möjligheten att kunna ta del av landets flera millennium långa historia. Ni kommer se spår av många olika civilisationer som romarna, araberna, venetianerna, albanerna, turkarna, minoerna och många fler som över historian har varit en viktig del av Greklands utformande och utveckling. Inte nog med att fastlandet kommer hålla er väl sysselsatta för en lång stund, där är även en mängd sagolika öar att upptäcka. Med en husbil från Auto Europe, kommer ni att kunna ta er runt på mycket bekvämt sätt och kommer märka att med en husbil är ni mycket mer flexibla i ert resande.

  Resa i Grekland

  När ni reser runt i Grekland kommer ni snabbt att märka att på många ställen är det som tiden har stått stilla. Många platser runtom Grekland lever som de har gjort i de senaste årtionden. Oavsett vart ni kör så väntar där garanterat ett nytt äventyr runt hörnet, detta lilla land är så fullproppat av historia och sevärdheter att där är alltid något nytt och spännande som väntar på en medans man tar sig runt med sin husbil.

  Ett av måste ställen att uppleva när ni har bestämt er för att resa till Grekland är landets huvudstad, Aten, som är bland de mest angenäma platsen i världen med tillräckligt med turistattraktioner att enkelt kunna underhålla er under hela er semester. Om det är er första gång ni besöker huvudstaden kommer ni snabbt märka en av stadens främsta och mest sevärda historiska plats. Placerat på en klippa ovanför stadens centrum hittar ni Akropolis som är en universell symbol för den klassiska tiden och är den största arkitektoniska och konstnärliga komplexet som uppvisar Greklands främsta framgångar under denna tid och är invald i UNESCOs världsarvs lista.

  Även om Aten erbjuder en uppsjö att se och göra, så är där så mycket mer att ta del av detta makalöst imponerande land. Passa på att ta ett besök till Olympia, som en gång var en mycket viktigt och välbärgad stad i det romerska riket, där de olympiska spelen börjades och var dess värd för många hundra år. Ni hittar även i Olympia runt 70 olika byggnader av varierande betydelser som gör staden till en av världens viktigaste centrum för religion och politik. Eller ta er ut till Delphi och ta del av det mycket välkända oraklet som helt och hållet är dedikerat till guden Apollo. Eller varför inte utnyttja er husbil till max och ta er inåt landet och ta del av andra enastående sevärdheter som också är med på UNESCO världsarvs lista som sandstens tornet i Meteora, eller en av världens djupaste klyfta som över miljoner av år har formats av floden Voidomatis. Om ni vill ha en spektakulär utsikt och få en panorama vy över hela Grekland, då är ett besökt antingen till nationalparken Olympos som är den högsta punkten i hela Grekland som är närma tre tusen meter över havet. Eller så tar ni er till två tusen meter höga bergstoppen Mount Athos, som har fått detta namnet som betyder det heliga berget på grund av alla de kloster med munkar som ligger på berget och har varit där i nästan två tusen år.


  Favorit destinationer med husbil i Grekland

  Hyra husbil i Aten
  Aten
  Hyra husbil i Igoumenitsa
  Igoumenitsa
  Hyra husbil i Thessaloniki
  Thessaloniki

  Uthyrare

  Anywhere Campers är den leverantör som vi samarbetar med för att kunna erbjuda er möjligheten att kunna hyra husbil i Grekland. De är ett väl etablerat företag som erbjuder väl underhållna och pålitliga husbilar som är är upp till modern standard. Ni kan enkelt se vad som är tillgängligt genom att använda vår ultra snabba sökmotor. Ni kommer snabbt att få upp svar, tack vare vår snabba och oerhört snabba sökmotor, där ni kan kommer att se vad som är ledigt och vart, samt till vilket kostnad. För att vara på den säkra sidan, är det bra att vara ute i god tid för att försäkra att ni kan njuta av er semester i Grekland på bästa möjliga sätt.

  Patagonia

  Tillgängliga husbilar i Grekland

  Den över sju meter långa Adria husbilen som erbjuds av vår leverantör är en mycket populär modell som tillhör Klass B kategorin. Dess rymliga interiör kommer väl till hands när ni göra långa och obekväma resor och i denna modell finns där sovplats för fyra personer. Andra bekvämligheter ombord för att göra det ännu mer bekvämt är dusch och toalett samt ett fullt utrustat kök. Som man kan förvänta sig av en modern husbil så finns det även luftkonditionering med värme samt tankar för avfall och färskt vatten.