Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL OCH 4X4 BILLIGT I
  BOTSWANA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil och 4x4 i Botswana

  Med en fyrhjulsdriven husbil i Botswana kan du åka på ditt livs semester! Lägg ner planerna på ännu ett par långtråkiga dagar vid stranden där den ena dagen är precis den andra lik och som kommer vara precis som din förra semester du redan har glömt bort och boka in ett minnesvärt äventyr genom att utforska den fascinerande vildmarken av södra Afrika. Gör någonting helt annorlunda på din semester och res runt i Botswanas magnifika natur! Med Auto Europe får du fantastiska priser och ett stort utbud av fordon att välja mellan.

  Att resa i Botswana

  Det finns så otroligt mycket att se i Botswana att det är helt nödvändigt att ha fyra hjul att ta sig runt på för att kunna se alla otillgängliga platser som du inte kan nå med en vanlig hyrbil då hela 70 % av landet är täckt av Kalahariöknen. Den bästa platsen att starta er semester på är i Central Kalahari Game Reserve, världens andra största djurreservat. Tro dock inte att detta är ett marginellt större Kolmården, CKGR kommer att överraska er med sin ofantliga storlek och ni kommer definitivt att känna er ett med naturen på ett sätt som bara Arne Weise klarat av tidigare. Från Deception Valley mitt i djurreservatet kan ni se vilda djur året runt på dagen, för att sedan hänföras av den kristallklara, stjärnfyllda natten, besparad av ljusförorening från närliggande storstäder. Ni kan sedan resa vidare till Chobe nationalpark, känt för stora samlingar ac buffalos och elefanter som vill släcka sin törst i Chobefloden.


  Populära destinationer med husbil i Botswana

  Hyra husbil Gaborone
  Gabarone
  Hyra husbil Kasane
  Kasane
  Hyra husbil Maun
  Maun

  Uthyrare

  Våra partners i Botswana är Britz, KEA och Bushlore Africa. Upphämtningsstationerna finns i huvudstaden Gaborone, norra Maun och Kasane som ligger i det nordöstra hörnet av landet.

  Tillgängliga husbilar i Botswana

  Nedan ser ni olika exempelmodeller som finns tillgängliga för bokning i Botswana. Både husbilar och fyrhjulsdrivna terrängbilar med sovutrymmen finns tillgängliga. Fundera på vilken modell som passar bäst för er resa, eftersom det beror på vilka rutter ni tänkt åka. För en äventyrsexpedition och för hårdare terräng rekommenderar vi att ni väljer en fyrhjulsdriven terrängbil. För större grupper, framförallt familjer, är en husbil att föredra istället. Sök fram priser och modeller i vår bokningsmotor och ladda hem offerterna ni är intresserade av i pdf-format så att ni kan diskutera och jämföra utrustning, storlekar och priser.

  4x4 SC Nissan Petrol MSEP 4x4 Bushcamper

  SC Nissan Petrol

  Sovplatser: 2
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.2 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Bensin

  Toyota Camper

  Sovplatser: 3
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.5 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Toyota Hilux 2.5TD 4x4 Toyota Fortuner 3.0TD Camp

  Toyota Hilux

  Sovplatser: 5
  Kategori: SUV
  Längd: 5.26 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Fortuner Camp

  Sovplatser: 2
  Kategori: Tak tält
  Längd: 4.7 Meter
  Växel: Automatisk 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Toyota Landcruiser 76 4x4 Toyota Fortuner

  Toyota 76 4x4

  Sittplatser: 5
  Kategori: SUV
  Längd: 4.9 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Fortuner

  Sittplatser: 7
  Kategori: SUV
  Längd: 5.0 Meter
  Växel: Automatisk 4x4
  Drivmedel: Bensin