Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.

  Transfer- och chaufförsservice med Auto Europe

  Vill du undvika stressen och avgaserna när du försöker få en taxi utanför flygplatsterminalen eller i storstaden när du ska på ett viktigt affärsmöte? Vill du bara kunna njuta av din resa till fullo utan att behöva oroa dig för hur du tar dig från plats a till b på din utlandssemester? Då kanske vår transfer- och chaufförsservice är något för dig.Om du ofta reser med jobbet och du vill göra det effektivt, då är chaufförsservice det perfekta alternativet för dig. Vår service erbjuder alla affärsmän och kvinnor möjligheten att resa på det mest effektiva sättet till och från hotellet eller möten och konferenser. En professionell och artig chaufför möter dig på flygplatsen med en ren och bekväm bil och kör dig sedan till ditt hotell eller möte så att du bara behöver koncentrera dig på dig och din uppgift. Använd den extra tiden till att förbereda dig på ditt möte eller presentation, svara på e-post, ring samtal eller varför inte bara luta dig tillbaka och koppla av en stund.När du använder dig av Auto Europes transfer- och chaufförsservice behöver du aldrig oroa dig för att hitta den snabbaste vägen genom okända städer. Du behöver heller inte oroa dig för långa köer vid biluthyrningsdiskar, förseningar med kollektiva trafikmedel eller över språkliga barriärer. Istället kan du njuta av din resa och dra fördel av de lokala förarnas expertis och erfarenhet.

  Hyra bil eller chaufför?

  Även om inget kan jämföras med att utforska en ny stad med hyrbil, om du bara är stan i ett par dagar och ditt schema är fullbokat, är det klokt att boka en professionell förare.En fördel med att hyra bil jämfört med chaufför är att det ger ett mycket professionellt intryck. Självklart kan du även göra ett gott intryck när du hyr ett lyx- eller sportfordon från Auto Europe, men att anlända i en skinande ren bil och någon håller upp dörren åt dig, ger säkerligen ett starkare sådant.Ännu en fördel med att hyra chaufför är förarens egna kännedom om staden och att hen kan rekommenderar bra restauranger, fik, med mera i det område du befinner dig. Några av de allra bästa upptäckterna finns inte alltid med i reseböcker och på internet, men tack vare din förares och dennes lokalkännedom får du ut ännu mer av din resa.

  Våra topp 5 anledningar till varför du ska boka transfer- och chaufförsservice

  Kunskap och erfarenhet av miljön

  En av anledningar till varför du ska boka en professionell förare är dennes kunskap om området. Detta kommer mycket väl till pass för resenärer som befinner sig i ett land med annan kultur och som måste kommunicera på annat språk. För personer som reser mycket i jobb är detta även perfekt då de kan be om råd om allt i från bästa restauranger till barer och riktigt imponera på kunder och potentiella affärspartners.

  Professionellt intryck

  Vare sig du gillar det eller ej så spelar första intryck in när stora affärsbeslut ska tas. Som vi nämnda tidigare så ger dig en privat chaufför ett mycket gott första intryck när du väljer transfer- och chaufförsservice istället för kommunala medel.

  Problem

  Olyckligtvis går inte alla resor alltid som planerat. Det är därför bra att kunna minimera risken för att saker ska gå fel. Detta kan du bland annat göra genom att undvika kollektivtrafiken, vilken ofta kan vara konfunderande, stressig och ibland även försenad eller leda till förseningar. Även om en hyrbil är ett bra alternativ, att hyra privat chaufför är verkligen en investering i en problemfri resa, speciellt efter en förare har kunskap om och förstår trafiken där du befinner dig.Spara tidVi vet alla att tid är pengar. En transfer- och chaufförsservice kan hjälpa dig att effektivisera din resa och spara tid. Något som gör det värt varenda extra krona.

  Affärskunder

  En stor fördel när du bokar en professionell förare gör att du kan transportera dina kunder runt på ett bekvämt och smidigt sätt. Under resans gång kan ni även diskutera problem och andra viktiga saker och du kan till 100% koncentrera dig på dina kunder.Idag reser mer människor än någonsin, både i affärs- och privatresor. Turismen är en växande industri och som ett resultat av detta kan erfarna företag som Auto Europe erbjuda prisvärda hyrbilspriser såväl som uthyrningsservice som transfer- och chaufförsservice.Att boka professionell förare eller en transfer gör din resa enbart enklare. I över 60 år har Auto Europe erbjudit resenärer de bästa priserna på hyrbil tack vare våra långvariga samarbeten med lokala förare och pålitliga företag världen över. Vår specialitet är att hjälpa resenärer att ta sig dit de vill.

  Bloggsökning


  Kategorier

  Förbättra din upplevelse

  Du använder en webbläsare som vi inte stödjer. Uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och säkerhet.

  Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Chrome eller Firefox