Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

  • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

    Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
  • Inga kreditkortsavgifter

    Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
  • Bäst på service sedan 60 år

    Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
  • Upphämtningsstation:
    Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
  • Upphämtningsstation:
    Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
  • Upphämtningsstation:
    Ange en upphämtningsstation.
  • Återlämningsstation:
    Ange återlämningsstation.
  • Datum:
    Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
  • Inresa till Östeuropa:
    Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på +46 10 888 66 52.
  • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
  • Förarens ålder:
    Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
AUTO EUROPE INTEGRITETS POLICY
Verktyg
Avregistrering
Detta tar dig till ett formulär där du kan avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Vi skyddar din integritet – Auto Europe

1. Ansvarig myndighet

2. Syfte med databehandling

3. Sparad data

4. Mottagare eller Mottagarkategorier

5. Datasäkerhet

6. Tillämpning av rättigheter

7. Rätten att överklaga hos tillsynsmyndigheter

8. Användande av Cookies

9. Google Analytics

10. Nyhetsbrev

11. Annan kommunikation

12. Länkar

13. Ändring av datasäkerhet

14. Diverse

Auto Europe tar stort ansvar för skyddandet av dina personuppgifter. Nedan informerar vi dig om data vi behandlar och dess syfte I enlighet med aktuella dataskyddslagar.



1. Ansvarig myndighet

Den ansvariga myndigheten för databehandling i Europa är:
Auto Europe Deutschland GmbH
Landsbergerstrasse 155
80687 München
Tyskland

Om du har frågor eller kommentarer om vår sekretesspolicy för personuppgifter i allmänhet eller påstående om dina rättigheter (se nr 6) kan du kontakta oss på data- protection@autoeurope.de eller kontakta vår dataskyddspersonal skriftligen per post:

Ms Kirsten Waidmann
Auto Europe Deutschland GmbH
Landsbergerstrasse 155
80687 München
Tyskland
[Back to top]



2. Syfte med databehandling

Vi samlar och bearbetar data av följande skäl:

  • För att säkerställa webbplatsens funktionalitet och prestanda.
  • För att behandla bokning av hyrbilar, leverans och betalning (kontraktsbehandling).
  • Att dela intressanta erbjudanden och nyheter via vårt nyhetsbrev förutsatt att du som kund har gått med på att få dessa erbjudanden.
[Tillbaka till toppen]



3. Sparad data

I grund och botten är det möjligt att besöka vår hemsida utan att lämna några personuppgifter.

För bättre prestanda och för att garantera vår webbplats funktionalitet behandlar vi de data som överförs till oss av din webbläsare. Dessa inkluderar datum och tid för ditt besök, webbläsarinställningar, operativsystemet och IP-adressen.

För att behandla en bokning av hyrbil behöver vi ditt namn, adress, förarens ålder, kontaktinformation, t.ex. en e-postadress eller ett telefonnummer, kreditkort eller bankinformation. För att kunna garantera vissa erbjudanden kan vi behöva ditt födelsedatum, körkort och ID-information.

För att skicka information och erbjudanden via vårt nyhetsbrev kräver vi din e-postadress.
[Back to top]



4. Mottagare eller Mottagarkategorier

Biluthyrningar bokas av vårt moderbolag Auto Europe LLC, ett USA-baserat företag med huvudkontor i Portland, ME 04112, USA. De uppgifter som du tillhandahåller i ett formulär på vår hemsida, som de som beskrivs i avsnitt 3, kommer att överföras till Auto Europe LLC, vår betalningsservice, inklusive bedrägeribekämpning, och ditt utvalda biluthyrningsföretag med syftet att behandla din hyrbilsbokning.

Vi förbehåller oss också rätten att överföra dina uppgifter till inkassobyråer och företag för företagsskydd (t.ex. företag som gör kreditutredningar).

Det är möjligt att mottagarna av uppgifterna kan vara belägna i länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (tredjeländer) där tillämplig lag inte erbjuder en jämförbar nivå av dataskydd. I sådana fall garanterar Auto Europe att en adekvat nivå av dataskydd garanteras på andra sätt.
[Back to top]



5. Datasäkerhet

För att skydda din integritet bearbetas alla bokningsförfrågningar och relaterade betalningstransaktioner som når oss via vår hemsida med HTTPS säker kryptering med hjälp av toppmodern kryptering (SSL / TLS). Du kommer att veta att din webbläsare använder den här säkra överföringen, som den indikeras av Internetadressen som börjar med "https" och en liten låssymbol (vanligtvis) som visas i adressfältet i ditt webbläsarfönster. När låset är stängt är det en säker överföring. Vissa webbläsare visar adressfältet eller en del av den i grön färg för det här fallet. (Observera att dessa säkerhetsinställningar endast är tillgängliga på sidor där du kan se och skicka din förfrågan eller lämna in dina kreditkortsuppgifter.)
[Tillbaka till toppen]



6. Tillämpning av rättigheter

Du har rätt att begära information om de personuppgifter som vi håller om dig och att begära korrigering, radering eller begränsning av behandlingen av denna data när som helst. För att hävda dessa rättigheter, använd de kontaktalternativ som anges under nr. 1
[Tillbaka till toppen]



7. Rätten att överklaga hos tillsynsmyndigheter

Dessutom har du rätt att lämna in ett klagomål till den behöriga tillsynsmyndigheten. Den tillsynsmyndighet som ansvarar för Auto Europe Deutschland GmbH är som följer

Bayerische Landesamt für Datenschutzaufsicht
Promenade 27
91522 Ansbach
Tyskland
[Tillbaka till toppen]



8. Användande av Cookies

Auto Europe använder cookies på vår hemsida. Cookies är små textfiler som skickas från vår webbserver till din webbläsare under ditt besök på vår hemsida som lagras av detta på din dator för senare hämtning.

Syftet med dessa cookies är att fortsätta att känna igen din dator under ett besök på vår webbplats när du byter från en av våra webbplatser till en annan av våra webbplatser och för att kunna bestämma slutet på ditt besök.

Vi använder även dessa tekniker för att samla användnings- och preferensinformation om dig över tiden och över olika plattformar. Så gör våra utvalda affärspartners, inklusive våra annonspartners. Dessa företag använder viss teknik för att leverera annonser och marknadsföringsmeddelanden till dig efter att ha besökt vår webbplats. Naturligtvis kan du även se vår hemsida utan cookies. Webbläsare ställs in regelbundet för att acceptera cookies. Du kan när som helst avaktivera användningen av cookies i inställningarna för din webbläsare. Använd hjälpfunktionerna i din webbläsare för att få reda på hur du ändrar dessa inställningar. Observera att vissa funktioner på vår webbplats kanske inte fungerar om du inaktiverar användningen av cookies.

Insamling eller lagring av personuppgifter i cookies sker inte i detta sammanhang av oss. Vi använder inte heller tekniker som kombinerar information som genereras av cookies med användardata.

Om du föredrar att ta bort Auto Europe-cookies klickar du här.
[Tillbaka till toppen]



9. Google Analytics

Vår webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. ("Google"). Cookies lagras på din dator, vilket möjliggör en analys av din användning av webbplatsen.

Informationen som genereras av cookies om din användning av denna webbplats överförs vanligtvis till en Google-server i USA och lagras där. Vi använder tjänsten på vår hemsida med aktiverad IP-anonymitet. Det innebär att på vår hemsida förkortas din IP-adress i förväg av Google i Europeiska unionens medlemsstater eller i andra avtalsslutande stater i avtalet inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet och är därför anonym. Endast i undantagsfall kommer hela IP-adressen att överföras till en Google-server i USA och förkortas där. På våra vägnar kommer Google att använda denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, att sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet och att tillhandahålla andra tjänster relaterade till webbplatsaktiviteten och internetanvändningen till oss som webbplatsoperatörer.

IP-adressen som erhållits från din webbläsare och används av Google Analytics kommer inte att slås samman med andra Google-data.

Du kan förhindra att cookies lagras i din webbläsare i inställningarna för din webbläsares programvara (se 8.). Observera att vissa funktioner på vår webbplats kanske inte fungerar om du inaktiverar användningen av cookies. Dessutom är det möjligt att förhindra insamlingen av Google Analytics genom att ställa in ett avkodningsspaket. Vänligen klicka på följande länk:
https://www.autoeurope.se/privacy.cfm?ga_out=Y

Dessutom kan du förhindra insamling och användning av data som genereras av cookien och är relaterad till din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) samt bearbetningen av dessa data av Google genom att ladda ner och installera webbläsarens plugin tillgänglig via följande länk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
[Tillbaka till toppen]



10. Nyhetsbrev

På vår hemsida får du chansen att få information om våra erbjudanden via nyhetsbrev. Vi använder den så kallade dubbel opt-in-proceduren för registrering. När du har gett oss din e-postadress skickar vi ett bekräftelsemail. Först när du klickar på länken för bekräftelse som finns i e-postmeddelandet, läggs din e-postadress till i vår mailinglista. Detta garanterar att endast den egentliga ägaren av e-postadressen kan få nyhetsbrevet. Databehandling i samband med nyhetsbrevet baseras på ditt samtycke.

Du har rätt att återkalla detta samtycke när som helst för framtida nyhetsbrev.

Du kan avsluta prenumerationen här från nyhetsbrevet och därmed dra tillbaka ditt samtycke.
[Tillbaka till toppen]



11. Annan kommunikation

Auto Europe kommer också att skicka dig ett "före avresa-mail" innan du hämtar upp hyrbilen med några användbara råd och påminnelser om vad du behöver ta med dig till biluthyrningsdisken. När du har slutfört din hyra kan vi skicka ett frågeformulär eller fråga dig om din erfarenhet hos oss.
[Tillbaka till toppen]



12. Länkar

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra plattformar. Om du vidarebefordras till en annan webbplats genom att klicka på en av länkarna gäller inte datapolicyn för Auto Europe Deutschland GmbH längre. Istället kommer den respektive webbplatsens operatörs policy att tillämpas.
[Tillbaka till toppen]



13. Ändring av datasäkerhet

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy för att anpassa den till de nya funktionerna på webbplatsen eller en förändrad rättslig situation. Den gällande policyn som gäller vid tidpunkten för ditt besök på vår hemsida kommer att vara giltig.
[Tillbaka till toppen]



14. Diverse

Auto Europe Deutschland GmbH, Landsbergerstrasse 155, 80687 München, Tingsrätten München HRB 149 828, förmedlar som mäklare för kända biluthyrningsföretag över hela världen för Auto Europe LLC, 39 Commercial Street, Portland, ME 04101, USA, registrerat som aktiebolag i delstaten Delaware, USA med registreringsnummer 3726730 (i det följande "Auto Europe"). För alla konsumenter från Europeiska unionen är villkoren i detta avtal och alla invändningar som rör betalningen underkastade Förbundsrepubliken Tysklands lag.
[Tillbaka till toppen]

Från och med maj 2018





Välj korrekt hemland
close