Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED THRIFTY UNDER COVID-19

  • 8.4
  • 8.3
  • 8.8
  • 9.3
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 27
  Nu var det inte Thrifty utan Hertz som levererade bilen vilket inte spelar någon roll för mig.
  May 12
  bra bil
  May 08
  Igen koment
  Läs mer

  Hälso- och säkerhetsåtgärder när du bokar hyrbil med Thrifty under COVID-19

  Boka hyrbil med Thrifty under CoronakrisenThrifty är en av de största hyrbilsföretagen i världen och tillhör Hertz Corporation som har sitt huvudkontor i Estero, Florida. Thrifty rent a Car System Inc. grundades 1958 och har under se senaste årtionden växt i stadig takt. Idag är det tillsammans med sitt moderbolag Hertz och systerbolag Dollar Rent a Car ett av de största hyrbilsföretagen i världen och har tillgång till över 4.000 upphämtningsplatser. Företaget är en av de bästa i branschen som erbjuder turister möjligheten att boka prisvärda men bra hyrbilar i Nordamerika, Centralamerika, Sydamerika, Afrika, Europa, Mellanöstern, Karibien, Asien och Australien.

  Som en långvarig partner till Auto Europe, vet vi att företaget jobbar hårt för att kunder säkert ska kunna boka en hyrbil med Thrifty under Coronaviruset. Som vanligt går det att hitta prisvärda fordon till uthyrning hos Thrifty, men en rad åtgärder har tagits för att säkerställa sina kunder och anställdas hälsa. Detta inkluderar skärpta städrutiner på kontoren och i alla fordon, samt social distansering. Kontakta gärna våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52 om du vill veta mer eller behöver hjälp att slutföra en bokning.

  Hyrbil med Thrifty - Säkerhetsåtgärder för att skydda kunder mot Coronavirus

  Kundernas och personalens säkerhet är det absolut viktigaste och Thrifty har infört nya rutiner för att kunna garantera allas säkerhet. Dessa rutiner har införts på alla upphämtningsplatser, oavsett om det är på en flygplats, tågstation eller centralt i en storstad. Målet är just nu att fortsätta leverera billiga hyrbilar och bra service, men utan att riskera kunders eller personals hälsa.

  Thrifty följer alla rekommendationer som ges av de lokala myndigheterna och håller sig uppdaterade på den senaste utvecklingen kring Corona. Även om företaget alltid har haft grundliga städrutiner när det kommer till fordonen, har tillvägagångssättet nu förbättrats. Varje fordon går igenom en utförlig och noggrann desinfektering med flera steg innan varje hyra för att minska smittorisken, du kan därför vara trygg om du planerar att boka en hyrbil med Thrifty under Corona.

  Thriftys åtgärder och metoder för hygien och rengöring

  • Thrifty har förbättrat städningen på alla sina kontor och skyttelbussar i hela världen. Detta inkluderar att desinfektera kontaktområden som dörrhandtag, diskar och toaletter med medel som rekommenderas av hälsomyndigheterna.
  • Thrifty har handsprit tillgängligt på alla hyrbilskontor och uppmuntrar personalen att följa hygienrutinerna, det vill säga att tvätta händerna ofta och stanna hemma om de känner sig sjuka.
  • Thriftys hyrbilar måste genomgå en utförlig desinfektering innan de lämnas till kunden, desinfekteringen fokuserar särskilt på kontaktområden som handtag, ratt, display, säte och växelspak.