Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED KEDDY UNDER COVID-19

  • 8.7
  • 8.7
  • 8.9
  • 9.5
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 05
  Jättebra
  April 20
  I got worse car than I booked and Keddy /Europcar wanted extra payment for car I actually should get.
  April 19
  Trevlig personal, nya fina bilar
  Läs mer

  Hälso- och säkerhetsåtgärder när du bokar hyrbil med Keddy under COVID-19

  Boka hyrbil med Keddy under CoronakrisenKeddy by Europcar grundades 2015 av det välkända företaget Europcar och erbjuder biluthyrning till låga priser. Utöver detta specialiserar sig Keddy på reseagenter och partners, du kan därför inte boka själv direkt med Keddy eftersom de inte har någon egen hemsida. Vill du boka en hyrbil med Keddy under Coronaviruset kan du istället vända dig till oss på Auto Europe, vi hjälper dig hitta det bästa priset och ser till att du har en säker resa. Eftersom Europcar grundade företaget är det ett Europcar kontor du behöver bege dig till när du ska hämta upp hyrbilen. Detta innebär att du som kund hos Keddy får ta del av Europcars fantastiska kundservice och enorma utbud av fordon och upphämtningsplatser – Keddy by Europcar finns i över 100 länder.

  Auto Europe har funnits sedan 1954 och är en av världens främsta hyrbilsförmedlare. Samarbeten med våra många hyrbilspartners, bland annat Keddy, tillåter oss att erbjuda kunder ett stort utbud, låga priser och bra service. Även i oroande tider som dessa, där coronaviruset sprider sig runt om i världen, fortsätter Auto Europe att förmedla bilar till de som är i behov av ett säkert transportmedel. Hitta din kommande hyrbil med hjälp av vår sökmotor överst på denna sida eller ring en av våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52 om du behöver hjälp över telefon.

  Hyrbil med Keddy - Säkerhetsåtgärder för att skydda kunder mot Coronavirus

  Europcar Group har över 70 års erfarenhet inom kundservice för både privatkunder och lokala såväl som internationella företag. Keddys mål är att bibehålla detta samtidigt som de jobbar mycket med säkerhet och flexibilitet, speciellt nu. Städrutinerna har skärpts och varje fordon desinfekterad noggrant mellan varje ny hyra. Keddy by Europcar har tagit de nödvändiga stegen för att skydda sina kunder och anställda och minska spridningen av Corona.

  Keddys åtgärder och metoder för hygien och rengöring

  Sedan spridningen av COVID-19 började har företaget gjort allt för att de som bokat hyrbil med Keddy under Coronaviruset ska kunna genomföra sin bokning med säkerhet och flexibilitet. Nya hälso- och säkerhetsåtgärden har tagits och företaget arbetar systematiskt med social distansering. Alla fordon desinfekteras mycket noggrant mellan varje kund och plexiglas finns numera vid upphämtningsdiskarna för att minska smittorisken. En kontaktfri policy har infört, vilket bland annat innebär att du kommer få bilnycklarna desinfekterade i ett slutet kuvert när du hämtar hyrbilen. Keddy prioriterar sina kunders och anställdas hälsa och gör allt för att säkerställa deras säkerhet.