Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED INTERRENT KEY´N GO

  • 8
  • 8.6
  • 7.3
  • 8.2
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  June 02
  Bemötandet vid både hämtning och lämning var mycket bra. Fordonet var dock inte det jag...
  May 18
  Är Gold Car interrent? Stor service medvenhet vid återlämning
  July 09
  Bra effektiv hantering. Snabb återkoppling via mail.
  Läs mer

  Hyra bil med Interrent Key´n Go via Auto Europe

  Hyrbil med InterRent Key'N Go - Auto EuropeInterRent Key´n Go är Europcars nya globala hyrbilsleverantör. Sedan de startade har InterRent växt något enormt och etablerat sig på marknaden, speciellt bland kunder världen över som söker kvalitetsfordon tillsammans med en bra hyresupplevelse. InterRent erbjuder ett stort utbud av fordon i olika storlekar och kategorier på flera olika destinationer.

  När du bokar en hyrbil med InterRent Key´n Go via Auto Europe kan du ta fördel av en ny digital tjänst. Enkelt håll utkik efter offerter med den nya Key´n Go servicen tillgänglig. Hyrbil med InterRent Key'N GoGenom att hyra bil med InterRent Key´n Go kan du förenkla din hyrbilsupplevelse utan att begränsa kvalitén.

  Med vår bokningsmotor kan du själv söka och jämföra olika alternativ, samt lägga till extra val. På så sätt kan du välja hyrbilen som passar dig och din budget bäst.

  Du kan boka hyrbil med InterRent under Corona och företaget har infört nya rutiner för att skydda sina kunder och anställda

  Så fungerar det att hyra bil med InterRent Key´n Go

  Ibland kan upphämtningen och avlämningen av hyrbilar ta väldigt lång tid. Med alla papper som måste fyllas i och dubbelkollas efter en lång flygresa, hade det inte varit skönt att bara kunna få bilnycklarna på en gång? Med detta i tanken så skapades en ny digital tjänst, och det i sin tur skapade en helt ny hyrbilsupplevelse. InterRent Key´n Go:s tjänst innebär att du snabbt och enkelt kan hämta dina nycklar och sedan fortsätta ha en smidig upplevelse under hela hyresperioden. Med denna tjänst behöver du inte längre stå i kö vid receptionen efter dina papper är ifyllda. På mindre än en minut kan du få nycklarna i handen och köra vidare på din resa. Hela processen sköts snabbt och smidigt via din mobil.

  Hyr din bil utan att vänta

  Key´N Go är en ny självbetjäningstjänst som innebär att du måste för-registrera dig innan du anländer. Detta gör du genom att kopiera följande länk och klistrar in den i din smartphone: https://wsgw.goldcar.es/scandocs/02343. Fyll sedan i din epost och ditt InterRent reserveringsnummer som finns längst upp till höger på din voucher som du fått av oss på Auto Europe. Se till att du även har ett giltigt ID-kort eller pass tillgängligt, samt körkort och kreditkort.

  Hyrbil InterRent reserveringsnummer

  När du har slutfört din bokning online kommer du få en bekräftelse som har viktig information om hyran. När du har fått bekräftelsen behöver du bara följa dessa stegen:

  1. Väj ditt önskade språk
  2. Antingen anger du ditt reserveringsnummer eller använder du din smartphone för att scanna koden som skickats till din mobil.
  3. Välj bil du önskar hyra från de kategorier som är tillgängliga.
  4. Hämta bilnycklarna.
  5. Påbörja din resa.

  Fördelar med Key'N Go

  ✔ Ingen väntan

  Att boka en hyrbil med InterRent Key´n Go är utan tvekan det snabbaste sättet att komma ut på vägen. Perfekt om du är på ett tight schema och är orolig över att behöva fylla i massa papper och stå i långa köer vid upphämtningsdisken. Med Key´n Go behöver du inte ens gå till kontoret. Bara välj viken bil du önskar hyra via din smartphone och hämta nycklarna.

  ✔ Slipper läsa långa texter om villkoren

  Att känna sig trygg och säker när man hyr bil via Auto Europe är extremt viktigt. Med Key´n Go kan du vara helt lugn eftersom du är i trygga händer. Maximal omfattande täckning ingår alltid i Key´N Go:s tjänster, därför behöver du inte ens lämna en säkerhetsdeposition när du hämtar upp din bil. Du undviker helt att behöva läsa igenom långa och omfattande villkor eftersom full täckning redan ingår.

  ✔ Hjälpfull personal

  Du behöver inte bege dig till hyrbilskontoret för att hämta upp din bil. Men om du har några frågor eller problem finns det personal tillgänglig som är redo att hjälpa dig. Om du vill boka till extra utrustning eller produkter går det också, bara hör av dig till InterRent:s personal så kommer de hjälpa dig med allt du behöver.

  ✔ Säkerhet före allt annat

  Din säkerhet online är vår främsta prioritet när du bokar hyrbil via oss. Kontrollen som sker online på dina dokument är säker och lätt att använda, och tillåter dig att slippa gå till upphämtningsdisken. När du först registrerar dig måste du ta en bild på ditt körkort, samt övriga dokument som krävs. Dessa uppgifter är sedan säkert sparade vilket gör att du inte behöver upprepa processcen flera gånger. Detta nya tillvägagångssättet bidrar till en bättre och snabbare hyrbilsupplevelse.

  Vanliga frågor

  Vad händer om jag inte digitaliserar mina dokument?

  Du måste registrera dig i förväg genom följande länk i din smartphone innan din ankomst: wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343. Om du inte kan digitalisera dina dokument, eller om det är för dålig kvalité, vänligen gå till kontoret som kommer hjälpa dig registrera dina dokument manuellt.

  Jag stötte på ett fel under digitaliseringsprocessen, är min bokning fortfarande giltig?

  Ja, din bokning är fortfarande giltig. Om fel uppstår under digitaliseringen av dina dokument, vänligen gå till kontoret som kommer hjälpa dig verifiera dokumenten manuellt.

  Är personal tillgänglig under hämtningen av bilen med Key'N Go?

  Processen är designad så du ska kunna bege dig ut på vägen i din hyrbil så snabbt som möjligt. En av fördelarna är att du inte behöver gå till kontoret och stå i kö. Men om du har frågor, problem eller bara behöver tala med någon finns personal alltid tillgänglig.

  Vad ingår i Key'N Go-tjänsten?

  Detta är en väldigt bekväm tjänst som alltid inkluderar:

  • Ingen deposition
  • Fullt omfattande Super Relax-täckning
  • Vägassistans
  • Full-to-Full bensinpolicy
  • Slipper läsa långa texter om villkoren

  Var finns Key'N Go tjänsten?

  Följande kontor erbjuder Key'N Go tjänsten:

  • Frankrike - Paris Charles De Gaulle, Toulouse, Bordeaux, Lyon och Nice
  • Italien - Rome Fiumicino och Bergamo
  • Spanien - Alicante, Malaga, Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Mallorca, södra Teneriffa, norra Teneriffa, Lanzarote och Las Palmas
  • Portugal - Faro, Porto och Lissabon.

  Key'N Go-tjänsten håller för närvarande på att expandera; därför rekommenderar vi att kontakta våra reservationsspecialister som kan berätta om de senaste destinationerna.

  Var ligger Key’N Go:s upphämtningsmaskiner?

  Din bokningsbekräftelse kommer innehålla specifik information av var upphämtningsmaskinerna ligger. Men om du behöver hjälp att hitta dem kan du bege dig till kontoret som kan peka ut vart de ligger.

  Var hittar jag min hyrbil efter jag hämtat ut nycklarna?

  Skärmen på Key´n Go:s upphämtningsmaskinen kommer visa var din hyrbil är. På kontrakt sammanfattningen som skrivs ut av maskinen står det också vart bilen befinner sig.

  Var lämnar jag nycklarna när jag lämnar bilen?

  Vänligen lämna nycklarna i någon av drop-off boxarna som finns utanför parkeringskontoren.