Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED INTERRENT UNDER COVID-19

  • 7.9
  • 8.5
  • 7.3
  • 8.3
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  August 30
  Positiva
  July 12
  Allt fungerade bra - snabb hantering vid ut-, och återlämning och snabb återbetalning av depositioner. Bilen var sliten, men det känns som ett problem inte bara Interrent har just nu (problem att få tag i nya bilar verkar...
  July 09
  Kände mig lurad, jag hade ju valt bort Goldcar pga dåligt omdöme, så blev det det iaf, för interrent var ju goldcar. Fick inte plats med 2 väskor i bagaget, fick inte automat, bilen luktade toarengöring. Har inte vågat titta på...
  Läs mer

  Hälso- och säkerhetsåtgärder när du bokar hyrbil med InterRent under COVID-19

  Boka hyrbil med InterRent under CoronakrisenInterRent är ett nytt företag på den internationella marknaden som specialiserar sig på prisvärda hyrbilar. Företaget tillhör Europcar Group och finns i över 40 länder, främst på flygplatser och tågstationer i stora städer. Med över 22.000 fordon till kunders förfogande är det ett bra val för resenärer som önskar hyra en bil till lågt pris och som vill ha en problemfri och smidig hyrbilsupplevelse.

  Auto Europe har ett utbud på 24.000 upphämtningsstationer i över 180 länder. Med vår hjälp hittar du de bästa dealsen och kan boka hyrbilen du vill ha till lägsta möjliga pris. Detta är något vi kan garantera tack vara våra många samarbeten med lokala, nationella och internationella leverantörer, bland annat InterRent. Om du vill jämföra fordon, leverantörer och priser kan du enkelt göra det här på vår hemsida, du kan också ringa +46 10 888 66 52 om du hellre vill ha hjälp av en av våra hyrbilsexperter. De kan bland annat hjälpa dig att boka din bil och besvara alla dina frågor. Om du vill boka hyrbil med InterRent under coronaviruset går det att göra och företaget har vidtagit en hel del åtgärder för att skydda kunder och personal.

  Hyrbil med InterRent - Säkerhetsåtgärder för att skydda kunder mot Coronavirus

  I dessa oroande tider väljer många ett alternativt resealternativ. Trots detta upprätthåller InterRent sina höga krav på säkerheten och städningen av fordon och lokaler och planerar att följa dessa nyinförda försiktighetsåtgärder.

  InterRents åtgärder och metoder för hygien och rengöring

  Företagen som tillhör Europcar Group, det vill säga InterRent, Europcar, Goldcar och GoCar Carsharing Service, har alla infört nya rutiner som ett resultat av Covid-19. Efter varje hyra städas och desinfekteras fordonet grundligt och en kontaktfri policy har införts för Europcar Mobility Group anställda. Denna nya policy innebär bland annat att kunder får bilnycklarna i ett slutet kuvert vid upphämtningen för att minska kontakten och därigenom smittorisken. Företaget har tagit alla säkerhetsåtgärder för att kunder säkert ska kunna boka en hyrbil med InterRent under Coronaviruset.

  InterRent Key'n Go: Få bilnycklarna utan att sätta foten på något kontor

  InterRent erbjuder kunder möjligheten via deras digitala tjänst ”Key´N Go” att hämta ut bilnycklarna själv utan att behöva bege dig till någon upphämtningsdisk. Detta resulterar i en snabbare, smidigare och enklare upphämtningsprocess. Du kan enkelt boka en hyrbil med InterRent Key´n Go här på vår hemsida och vi kommer skicka en bekräftelse till dig över mejl efter du slutfört din bokning. I det mejlet kommer du finna information om vad du behöver göra innan din hyresperiod börjar, med denna digitala tjänst krävs det nämligen att man registrerar sig i förväg. På så sätt behöver man inte hantera något pappersarbete när man kommer för att hämta bilen, utan man kan på mindre än en minut hämta ut bilnycklarna från en av InterRent Key´N Go:s maskiner. För mer information om hur tjänsten fungerar, vänligen gå till vår sida som tar upp exakt hur InterRent Key'N Go fungerar.