Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED HERTZ UNDER COVID-19

  • 9
  • 8.9
  • 9.2
  • 9.3
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 27
  Helt okej!
  May 19
  Inga problem vid hämtning av bilen. Inga försök att sälja ytterligare försäkringar.
  May 10
  Praktiskt och enkelt.
  Läs mer

  Viktigt meddelande från Hertz

  Hyra bil med Hertz under CoronakrisenVi har meddelats av Hertz Management genom de internationella medierna att Hertz fredagen den 22 maj ansökte om Kapitel 11 under USA:s konkursskyddslagar. Detta tillåter företaget att ha igång verksamheten som vanligt, samtidigt som de kan omstrukturera och omorganisera sina skulder. Uppmärksamma att många företag i USA, bland annat General Motors och National/Alamo Car Rental, har framgångsrikt tagit sig igenom Kapitel 11 processen tidigare.

  Ansökan påverkar endast Hertz i USA. Hertz i andra länder såväl som franchisepartners utanför USA påverkas inte av detta beslut. Verksamheten på dessa ställen är igång som vanligt.

  Detta betyder också att Auto Europes kunder inte påverkas av beslutet. Men Auto Europe håller sig uppdaterade kring situationen och kommer att kontakta kunden i god tid om ett byte av leverantör krävs på grund av konkurs. Vi kommer då hjälpa kunden hitta ett passande hyrbilsalternativ.

  Hälso- och säkerhetsåtgärder när du bokar hyrbil med Hertz under COVID-19

  Hertz Corporation är dotterbolag till Hertz Global Holdning som erbjuder biluthyrning i hela världen under företagsnamnen Hertz, Dollar, Thrifty och Firefly. Tillsammans har varumärket cirka 10.200 upphämtningskontor i Nordamerika, Europa, Karibien, Latinamerika, Afrika, Mellanöstern, Asien, Australien och Nya Zeeland. Hertz Corporation är en av de största hyrbilsföretagen i hela världen och för många är Hertz det första företaget som man tänker på när man hör biluthyrning.

  Auto Europe är stolta över våra nära samarbeten med pålitliga aktörer på hyrbilsmarknaden som Hertz. Det är dessa samarbeten som gör att vi kan erbjuda kunder låga priser och hög service, oavsett var i världen man hyr sin bil. Med Auto Europe kan du förlita dig på vår över 60 års erfarenhet och kan alltid vända dig till oss för hjälp eller stöd - både innan, under och efter en avslutad hyra. Boka din hyrbil med Hertz under Coronaviruset via Auto Europe och ge dig ut i världen säkert, tryggt och med flexibilitet. Använd vår hemsida för att med tre enkla steg boka det perfekta fordonet eller ring oss på +46 10 888 66 52 för att få hjälp av en av våra duktiga hyrbilsexperter.

  Hyrbil med Hertz - Säkerhetsåtgärder för att skydda kunder mot Coronavirus

  Alla Hertz kontor har öppet som vanligt. Hälso- och säkerhetsåtgärder har införts för att skydda kunder och anställda och företaget håller sig uppdaterade på situationen kring Coronaviruset och följer de lokala myndigheternas riktlinjer. Företaget har vidtagit flera åtgärder för att minska smittorisken och har bland annat skärpt sina städrutiner.

  Hertzs åtgärder och metoder för hygien och rengöring

  De som bokat hyrbil med Hertz under Coronaviruset kan känna sig trygga med att företaget har förbättrat sina städrutiner och åtgärden har tagits för att skydda sina kunder och anställda. Till exempel desinfekteras både insidan och utsidan av fordonet och på ställen som rätten, växelspaken, displayen och dörrhandtagen är personalen extra noga. Alla fordon desinfekteras inför varje hyra med hjälp av ett av de rekommenderade desinfektionsmedel. Om Hertz får reda på att ett fordon har kommit i kontakt med en smittad person kommer det fordonet inte att gå att hyra, det kommer då sättas i karantän i ett par dagar.

  Följande säkerhetsåtgärder har tagits på alla Hertz kontor

  • Alla ytor som kommer i mycket kontakt med personal och kunder städas grundligt med en blandning av tvål och vatten, inkluderat ratt, display, växelspak, handtag, bälte, nycklar o.s.v.
  • Vatten, tvål och kläder bytas regelbundet.
  • Engångsprodukter som papper slängs på rätt sätt.
  • Efter transport och parkering av fordonet torkas alla kontaktytor av en sista gång.
  • Innan uthyrning rengörs alla bilnycklar med ett rengöringsmedel eller desinfektionsmedel.
  • Engångshandskar bärs av personalen under bilens förberedelse.
  • Under vanliga öppettider (08.00-16.00) rengörs alla kontaktytor vid disken två gånger.

  Nytt: Introducerar nya ”Hertz Gold Standard Clean”

  Företaget har infört ett nytt koncept vid namn ”Hertz Gold Standard Clean”. Leta efter ett klistermärke på hyrbilens dörr med texten ”Hertz Gold Standard Clean” så vet du att du är den första personen att få tillgång till bilen efter den gått igenom en komplett desinfektering.