Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED DOLLAR UNDER COVID-19

  • 8.8
  • 8.5
  • 9.1
  • 9.4
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  February 13
  Bra service!
  February 05
  Smidigt ställe
  January 22
  Fungerat mycket bra
  Läs mer

  Hälso- och säkerhetsåtgärder när du bokar hyrbil med Dollar under COVID-19

  Hyra bil med Dollar under Coronakrisen Dollar Rent A Car grundades i USA år 1965 och kom senare att bilda Dollar Thrifty Automotive Group, varumärket bestod då av två hyrbilsföretag: Dollar och Thrifty. År 2012 togs Dollar Thrifty Group över av Hertz Corporation och idag är de en av de främsta hyrbilsföretagen på den internationella marknaden. Dollar har över 840 upphämtningsplatser i USA och Kanada, samt över 1.500 franchise kontor i 70 länder i samarbete med Thrifty Car Rental. Sedan företagets start har filosofin varit att kombinera bra service med låga priser för att kunna erbjuda kunder prisvärda och bra hyrbilar.

  Auto Europe är en ledande hyrbilsförmedlare som under många årtionden hjälpt resenärer finna den rätta bilen till det rätta priset inför deras semester. Vi samarbetar med massvis av leverantörer och det är tack vara dessa många samarbeten som vi kan erbjuda de lägsta priserna såväl som ett enormt utbud på fordon och destinationer. Om du önskar boka hyrbil med Dollar under Coronaviruset kan du göra den enkelt här på vår hemsida. Pratar du hellre med en hyrbilsexpert via telefon som kan hjälpa dig boka din bil med Dollar kan du även göra det, vänligen ring då +46 10 888 66 52. Samma nummer kan du ringa om du har några frågor eller behöver hjälp med en pågående eller redan avslutad hyra.

  Hyrbil med Dollar - Säkerhetsåtgärder för att skydda kunder mot Coronavirus

  Dollar följer dagligen de nya uppdateringarna kring Corona och följer regeringens och Världshälsoorganisationens riktlinjer. Företaget strävar efter att alla som bokar hyrbil med Dollar under Coronaviruset ska ha en så smidig och bra hyrbilsupplevelse som möjligt, men utan att riskera hälsan på sina kunder eller anställda.

  Det är mycket oroligheter kring Corona, men du kan vara säker på att Dollar vidtar alla rekommenderade säkerhetsåtgärder för att minska smittorisken. Företaget har infört speciella hygienrutiner och bland annat går varje hyrbil igenom ett städprogram med flera steg mellan varje hyra. Utöver detta har städrutinerna också skärpts på de lokala kontoren och utrymmena desinfekteras regelbundet. Dollar följer alla de riktlinjer och rekommendationer som ges av den lokala regeringen samt Världshälsoorganisationen (WHO).

  Åtgärder och procedurer för rengöring

  • Städningen på alla Dollars kontor runt om i världen har skärpts. Områden som kunder och anställda kommer i mycket kontakt med desinfekteras regelbundet, bland annat dörrhandtag, hyrbilsdiskar, toaletter m.m.
  • Distributionen av alkoholbaserade desinfektionsmedel har intensifierats och personal instrueras att följa skärpta hygienrutiner, inkluderat att tvätta händerna ofta och noga. Personal uppmuntras också att stanna hemma om de känner sig sjuka.
  • Alla fordon är grundligt städade och desinfekterade efter en avslutad hyra, speciellt på områden som dörrhandtag, ratt, växlingsspak, radio, säten o.s.v.