Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED
  AVIS & BUDGET UNDER COVID-19

  • 8.8
  • 8.7
  • 8.9
  • 9.4
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 25
  Gillar inte Skoda. Skulle vilka kunna välja bort vissa bilmärken
  May 24
  Snabb utlämning och avlämning. Bra och ny bil. Inte de billigaste men troligtvis värt att betala lite extra
  May 01
  Generellt så fungerade allt bra.
  Läs mer

  Hälso- och säkerhetsåtgärder när du bokar hyrbil med Avis & Budget under COVID-19

  Hyra bil med Avis under CoronakrisenDet går att boka hyrbil med Avis & Budget under Coronaviruset, och med Auto Europe kan du se till att du får fordonet du vill ha till bästa pris. Avis Budget Group är ett ledande globalt företag på hyrbilsmarknaden som verkar under tre företagsnamn, det är välkända Avis och Budget och det lite mindre kända Zipcar. Tillsammans har de över 11 000 upphämtningsplatser i cirka 180 länder och kan därför erbjuda kunder ett stort utbud runt om i världen. Företaget har över 70 års erfarenhet och är i ägo av en av de största flottorna i världen, allt från små och smidiga bilar till stora och kraftfulla. Avis Budget Group arbetar för att förbättra och förnya framtidens rörlighet. Avis Budget Group inkluderar också regionalt etablerade biluthyrningsföretag i Europa, Sydamerika, Australien och många andra platser. Exempel på dessa företag är Maggiore, FranceCars, Apex och Payless.

  Året var 1954 då Auto Europe först började sin verksamhet med att förmedla prisvärda hyrbilar till semestersugna resenärer. Idag samarbetar vi med en mängd leverantörer för att kunna erbjuda er ett så stort utbud som möjligt, både mindre lokala företag och stora aktörer på den internationella marknaden som Avis och Budget. Vårt partnerskap med Avis och Budget går långt tillbaka i tiden och vi har ett gemensamt mål att kunna erbjuda bra hyrbilar med bästa möjliga service för att kunder ska få en så bra hyrupplevelse som möjligt. Även under pågående Coronakris kan du vara säker på att båda Auto Europe, Avis och Budget håller samma höga standard som alltid.

  För att boka en bil via Auto Europe kan du antingen välja att göra det snabbt och enkelt här på vår hemsida, eller genom att ringa vår reservationsavdelning på +46 10 888 66 52. Våra duktiga hyrbilsexperter kan hjälpa dig slutföra din bokning och svarar gärna på dina frågor och kan ge dig goda råd för en lyckad bilhyra.

  Hyrbil med Avis & Budget - Säkerhetsåtgärder för att skydda kunder mot Coronavirus

  För tillfället domineras nyheterna av Coronaviruset, på grund av detta vill Avis Budget Group vara öppna och tydliga med vilka säkerhetsprotokoll som implementeras som ett resultat av detta nya virus som just nu sprider sig i världen. Oroligheten är just nu stor men ska du boka en hyrbil med Avis & Budget under coronaviruset kan du vara trygg i att företaget vidtagit åtgärder för att kunna säkerställa din hälsa.

  Hyra bil med Budget under CoronakrisenAvis Budget Group håller sig tillsammans med Auto Europe uppdaterade på de senaste nyheterna relaterade till COVID-19 och följer Världshälsoorganisationens (WHO) riktlinjer. Fokus ligger just nu på att tillgodo se kundernas behov av högkvalitativa hyrbilar utan att äventyra hälsan och säkerheten hos kunder eller anställda. För att kunna göra detta har en del nya rutiner och säkerhetsprotokoll införts.

  Avis & Budgets åtgärder och metoder för hygien och rengöring

  • Både Avis och Budget använder avancerade tekniker för att rengöra alla hyrbilar ordentligt mellan varje hyresgäst. Stort fokus ligger just nu på att rengöra och desinficera säten, ratt, dörrhandtag och andra ytor som ofta berörs mycket i en bil.
  • De lokala kontoren och upphämtningsplatserna desinficeras regelbundet med de rekommenderade rengöringsprodukterna.
  • Utöver detta sätter Avis och Budget också sina anställdas säkerhet och hälsa som en prioritet. Det innebär att anställda som känner sig sjuka måste stanna hemma och kontakta vården för konsultering. Dessutom uppmuntras anställda att tvätta händerna ofta och noga.