Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED ALAMO UNDER COVID-19

  • 9.1
  • 9.3
  • 9.3
  • 9.5
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  February 09
  Allt väl
  February 05
  Nöjd
  January 30
  Ok
  Läs mer

  Hälso- och säkerhetsåtgärder när du bokar hyrbil med Alamo under COVID-19

  Hyra bil med Alamo under Coronakrisen Alamo är ett populärt hyrbilsföretag som först öppnade i Florida, USA år 1974. Då endast med fyra upphämtningskontor. Sedan 2007 har Alamo tillhört varumärket Enterprise Holdning som ägs av familjen Taylor som är baserade i St. Louis, Missouri. Förutom Alamo äger Enterprise Holdings två andra hyrbilsföretag – Enterprise och National. Alamo fokuserar på att ge resenärer chansen att boka en bra hyrbil så att de kan njuta av en fantastisk reseupplevelse med bil. National anses vara Enterprise Holdings premiummärke och är därför lite mer exklusiv än de andra två leverantörerna som tillhör varumärket.

  Som leverantör är Alamo ett bra val med ett stort utbud runt om i världen, företaget har kontor på många destinationer i Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Europa, Asien, Australien och Oceanien. Förutom det stora utbudet på upphämtningsplatser har de även en mängd olika fordonskategorier utfärdade efter olika behov. Företaget har som mål att garantera familjer och semesterfirare en prisvärd och bekväm hyrbilsupplevelse som går smidigt från start till slut.

  Auto Europe är en hyrbilsmäklare som funnits på marknaden sedan 1954. Vi samarbetar med många lokala och internationella biluthyrningsföretag runt om i världen och kan på så sätt hjälpa dig jämföra dina alternativ. Detta resulterar i att vi kan erbjuda våra kunder de lägsta priserna, den bästa servicen och ett mycket brett utbud av fordon såväl som destinationer. Vårt partnerskap med Alamo går många år tillbaka och de är för oss en värdefull hyrbilspartner. Att boka hyrbil med Alamo under coronaviruset tillsammans med Auto Europe är därför ett prisvärt och pålitligt sätt att ta sig runt i den aktuella pandemin.

  Har du frågor eller behöver hjälp med en kommande, pågående eller avslutad hyra? Kontakta gärna våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52. De kan bland annat hjälpa dig med att reservera din hyrbil om du inte vill göra det själv här på vår hemsida.

  Hyrbil med Alamo - Säkerhetsåtgärder för att skydda kunder mot Coronavirus

  Alamos främsta prioritering är säkerheten och välbefinnandet hos sina anställda och kunder. Alamo, precis som Auto Europe och alla våra leverantörer, övervakar situationen angående COVID-19 noggrant och följer instruktionerna från Världshälsoorganisationen (WHO) och hälsomyndigheterna. Detta betyder att hygienrutinerna har skärpts och Alamos personal följer anvisningarna från den lokala hälsoavdelningen, som bland annat innebär att man ska tvätta händerna ofta och stanna hemma om man känner sig sjuk. Alamo har också vidtagit ytterligare åtgärder för att säkerställa att grupper av anställda håller socialt avstånd till varandra under arbetet, detta inkluderar att begränsa antalet personal på en plats och i fordon. Bokar du en hyrbil med Alamo under Coronaviruset garanteras du att alla hygien- och säkerhetsåtgärder är väl utförda för att minska smittorisken.

  Social distans rekommenderas och på grund av detta vill Alamo minska kontakten mellan kund och personal så mycket det går. På utvalda kontor kan du till och med få hyrbilen levererad till dig eller välja att hämta upp den vid vägkanten vid Alamos kontor.

  Complete Clean Pledge – Garanterat rengjort för maximal säkerhet

  Complete Clean Pledge AlamoAlamo tar alltid hygienen på sina kontor och i sina fordon extremt allvarligt, men nu mer än någonsin. Företaget har vidtagit extra rengörings- och desinficeringsåtgärder för att bättre följa anvisningarna från hälsomyndigheterna och skydda sina kunder och anställda. Numera genomförs rutinmässig rengöring av kontaktytor som arbetsbord, dörrhandtag och toaletter oftare, och detta sker med hjälp av ett av de rekommenderade desinfektionsmedlen. Utöver detta har Alamo infört ett officiellt träningsprogram för sina anställda där de utbildas i hur de på bästa sätt rengör och desinfekterar fordon och kontor. Alamo repeterar upprepade gånger hur viktigt det är att dessa nya städrutiner genomförs noggrant bland sina anställda.

  För att garantera kunder att deras hyrda fordon har rengjorts grundligt, har Alamo tagit fram vad de kallar ”Complete Clean Pledge”. I praktiken innebär detta att efter den regelbundna städningen med tvätt och dammsugning så ägnas det numera extra tid på särskilda kontaktytor. ”Complete Clean Pledge” innebär att hyrbilen noggrant städas på insidan och utsidan och att områden som instrumentbrädan, ratten, dörrhandtagen, växlingsspaken och andra kontaktytor desinfekteras med speciella medel. Nedan ser du en fullställning genomgång på hur hyrbilarna rengörs mellan varje kund.

  Complete Clean Pledge Alamo Infografik