Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  INFORMATION OM COVID-19

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyra bil under Corona-krisen

  Som många företag inom turismbranschen påverkas Auto Europe mycket av den seriösa pandemi kring coronaviruset som just nu sprider sig över världen. Vi bemöter dessa svåra tider med positivt tänkande och hoppas att allt snart kommer gå tillbaka och vara som vanligt. Med det sagt, vi har stängt båda våra kontor i München och Lissabon och all vår personal jobbar numera hemifrån. Detta tillåter vår verksamhet att vara igång som vanligt samtidigt som vi skyddar våra anställda.

  Auto Europe förstår att vår högkvalitativa service inte bara beror på våra låga priser, utan också den personliga service vår personal tillför. På grund av detta, och trots den ekonomiska påverkan Corona haft på vårt företag, har vi beslutat att ha kvar hela vår personalstyrka men temporärt minskat arbetsdagarna och infört flexibla scheman.

  Hur påverkar detta dig som kund?

  Våra reservationsagenter är numera tillgängliga alla dagar i veckan och redo att hjälpa dig slutföra, ändra eller avboka en hyra. Om du behöver hjälp med en redan avslutad hyra eller om du behöver ansöka om återbetalning av självrisken, finns vår kundtjänst också tillgänglig. För de som önskar hyra en bil under dessa svåra tider går det som vanligt att boka en bil på vår hemsida eller genom att ringa oss på +46 10 888 66 52.

  För att se alla våra öppettider och kontaktinformation, vänligen gå till vår kontaktsida.

  Osäkerhet kring semestern? - Finns det en avgift för att avboka?

  Trots osäkerheterna som just nu råder i världen är vi säkra på att detta är tillfälligt och att det kommer passera. Vi kommer komma ut starkare och med en större uppskattning för den friheten en semester och resa ger oss. Med vår lediga tid kan vi därför börja planera vår framtida drömresa redan nu. Att hyra bil genom Auto Europe garanterar inte bara bästa pris, utan också flexibilitet. I enlighet med våra Villkor kommer ingen avbokningsavgift tillkomma för avbokningar gjorda före 48 timmar innan angivet upphämtningsdatum. Existerande bokningar kan ändras utan kostnad men vänligen uppmärksamma att du betalar priset som är tillgängligt vid ändringen och att det måste följa samma tidsvillkor som ovan.

  Att göra ändringar i en bokning eller avboka en hyra, kan enkelt göras genom att ringa vår reservationsavdelning. Det går också att ändra eller avboka sin hyra själv här på vår hemsida, detta är väldigt enkelt och tar inte lång tid. Hantera din bokning enkelt på Auto Europes hemsidaTryck på Administrera Bokning längst upp till vänster på vår hemsida för att hantera din bokning, det enda som krävs är namnet på personen bokningen är gjord i och voucher-nummer.

  Kommer det vara dyrare att resa efter krisen har lugnat sig?

  Att priset generellt kommer höjas kan förväntas inom turistbranschen när reserestriktioner upphävs och länder öppnar sina gränser igen. Om du vill spara så mycket som möjligt när du bokar din semester, är nu därför det perfekta tillfället att boka.

  Du kan också spara genom att registrera dig som Auto Europe medlem och få tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter, bland annat får alla medlemmar upp till 5% rabatt på alla bokningar gjorda via oss ute i världen. Perfekt om du vill hålla kostnaderna nere när du bokar din framtida semesterbil!

  För kunder som har en aktiv reservation föreslår vi att du håller kvar i din bokning ett litet tag till eftersom ditt pris och fordon vid denna tidpunkt är bekräftat. Vi är säkra på att reserestriktionerna snart kommer förbättras, och bokar du samma bil vid ett senare tillfälle kan priset ha höjts.

  I behov av en hyrbil i dessa Corona tider? - Våra kunders hälsa och säkerhet är viktigast

  Som vi alla vet är transport via kollektivtrafiken just nu inte det bästa. Om du inte äger en bil och vill hyra en för att kunna ta dig till jobbet, skolan eller vart du nu än ska, kan du vara säker på att alla leverantörer Auto Europe samarbetar med har vidtagit extra åtgärder när det kommer till hygien och städning. Vi är dagligen i kontakt med våra leverantörer som informerar oss om hur deras rutiner har förändras för att kunna säkerställa våra kunders hälsa och säkerhet – bland annat genom att varje hyrbil noggrant desinficeras mellan varje hyra.

  Sist men inte minst…

  Auto Europe vill uttrycka sitt fulla stöd under dessa utmanande tider och uppmana alla att följa regeringens råd till att stanna hemma om man känner sig sjuk, undvika onödiga resor och tvätta händerna ofta. Vi vill också tacka alla de som jobbar hårt för att samhället ska gå runt och för att vi tillsammans ska kunna ta oss igenom denna svåra period. Ta hand om er själva och varandra.

  Läs mer om de enskilda leverantörernas hälso- och säkerhetsåtgärder under Corona

  Hyra bil med Alamo under COVID-19 via Auto Europe Hyra bil med Avis under COVID-19 via Auto Europe Hyra bil med Budget under COVID-19 via Auto Europe
  Hyra bil med Dollar under COVID-19 via Auto Europe Hyra bil med Enterprise under COVID-19 via Auto Europe Hyra bil med Europcar under COVID-19 via Auto Europe
  Hyra bil med Hertz under COVID-19 via Auto Europe Hyra bil med Interrent under COVID-19 via Auto Europe Hyra bil med Keddy under COVID-19 via Auto Europe
  Hyra bil med Sixt under COVID-19 via Auto Europe Hyra bil med Thrifty under Coronakrisen

  Nyttiga länkar

  Aktuell och bekräftad information om coronaviruset

  Råd och information till allmänheten om Corona från World Health Organization