Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL MAKEDONIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Makedonien

  Med Auto Europe kan ni enkelt hitta den rätta hyrbilen för er i Makedonien. Med våran långa erfarenhet i branschen hittar ni ett brett utbud av bilar i olika kategorier, samt så har vårt hårda arbete lönat sig. Vi kan erbjuda er marknadens absolut bästa och lägsta priser. Genom att hyra bil i Makedonien kan ni enkelt bege er ut på en upptäcktsfärd i detta bergiga och pittoreska landsbygd, och njut av landets utsökta kök och historiska platser. Här nedan kan ni hitta en liten överblick över de populära bilarna som finns i de olika kategorierna.

  Boka minikategori i Makedonien

  Hyra minikategoriOm ni inte har mycket bagage och är ute efter en liten enkel bil , är denna minikategori för er. Med en sådan här liten och smidig bil är det mycket enkelt att ta sig runt i städer som Skopje och njuta av stadens stora antal av historiska platser samt enastående arkitektur. Denna kategori är lämpligaste om ni är två som reser. Denna kategori är rekommenderad för 2 personer med ett bagage på 2 kabinväskor.
  Populära modeller i minikategorin: Seat Mii, Chevrolet Spark, Skoda Fabia, Volkswagen Up och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Makedonien

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar är bra för singelresenärer eller par, och kommer i en mängd olika modeller. Dessa bilar är väldigt kostnadseffektiva och enkla att köra. De överkomliga priserna för bilar i denna kategori samt hur prisvärd de är att köra har gjort det till en av de mest populära kategorivalen i Makedonien.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Opel Corsa, Volkswagen Polo, Seat Ibiza och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Makedonien

  Hyra kompaktkategoriFör korta dagsturer eller att köra stad till stad är utmärkt för bilar i denna kompaktbil kategori. Alla fördelar som ni har med ekonomiklass finns även i denna kategori med tillägg för extra benrum och större bagageutrymme, så man kan packa mer med sig. Välj kompakt bil om ni planerar att vara upp till fem passagerare och behöver en anständig men billig hyrbil i Makedonien.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Ford Focus, Opel Astra, Volkswagen Golf, Peugeot 308 och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Makedonien

  Hyra mellankategoriHär i denna kategori kommer ni att hitta bilar med extra stort bagage utrymme och plats för upp till 5 personer. Oavsett syftet med er resa till Makedonien, så finns det här bilar som passar alla tänkbara behov. Då bilarna tenderar att vara väldigt populära, så hyrs de ut hyfsat snabbt. Så om ni är ute efter bil i mellankategorin, se då till att vara ute i god tid för att hitta bästa tänka bara för just er.
  Populära modeller i mellankategorin: Skoda Octavia, Renault Fluence, Suzuki Vitara eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Makedonien

  Hyra standard/fullsizeBehöver du mer utrymme för gott om bagage och flera passagerare? En standard/fullsizebil får ni plats upp till 5 personer med ett bagageutrymmer som ni med enkelhet får plats med 2 stora väskor i. Dessa bilar är bra för de som önskar att resa till destinationer med ett par timmars körväg, speciellt om ni är i behov av extra benrum. Här kommer ni att resa bekvämt och i stil.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Mondeo, Volkswagen Passat eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Makedonien

  Hyra lyxbilOm du verkligen vill lyxa till din resa , så är det en lyxbil från Auto Europe ni bör välja. Här hittar ni de de bästa premium bilarna med fulländad komfort. Njut av er semester i Makedonien och unna er det bästa.
  Populära lyxbilsmodeller: Ferrari, Porsche, Range Rover, Rolls Royce och andra välkända namn. 

  Boka SUV i Makedonien

  Hyra SUVNär du besöker Makedonien och känner för ett äventyr som att utforska bergen, så finns där inte en bättre kategori än denna. SUV-bilar är pålitliga och robusta och för er med enkelhet fram igenom tuff och utmanade terräng. Förutom kraftfull motor finner ni att där är gott om utrymme i bilen för fem personer. Även bagageutrymmet är stort, räkna med att kunna få plats 3 stora väskor och 2 mindre.
  Populära SUV-modeller: Suzuki Vitara, Opel Antara och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Makedonien

  Hyr van/minibussTa hela familjen på en minnesvärd resa i Makedonien med en hyra av någon av bilarna från Van/Minibuss-kategorin. Med en sådan här bil behöver ni inte oroa er för utrymme., eftersom de kommer med ett enormt lastutrymme. Vissa av våra vans som ingår i flottan kan ta upp till nio personer. Som är ni en större grupp så är det mer ekonomisk att hyra en bil från denna kategori än två eller tre från en annan .
  Populära Van/Minibuss-modeller: Mercedes Vito, Opel Zafira, Renault Traffic och många andra modeller.
  Vi hoppas att med denna information , vi har gjort det lite lättare för er att välja den kategori som passar just er. Använd vår bokningsmotor för att kolla vårt utbud och göra en bokning. Om där är något ni undrar över , eller behöver hjälp med, tveka då inte utan ring oss på +46 10 888 66 52. Våra hyrbils experter är redo att hjälpa till och svara på alla era frågor.