Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I UNGERN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car Rental i Ungern med Auto Europe

  Ungern är ett land i mellaneuropa och en meddlemstat i EU sedan 2004. Ungern är ett populärt semestermål och generellt reser turisten ofta till huvudstaden Budapest för en weekend. Landet har dock mycket mer att erbjuda och med car rental i Ungern kan du uppleva maximalt. Här kan du cykla, rida, spela golf eller besöka ett av Ungerns många wellnessbad. I Ungern är att bada ett sätt att umgås. Baden har på senare år utvecklas från rena termalbad till att inefatta ett stort utbud av massage- och skönhetsbehandlingar. Rent a car Ungern tar dig till välkända kurorter som Héviz och Harkány.

  Car rental Ungern med Auto Europe

  Ungern gränsar även till flera europeiska länder, däribland Österrike, Slovakien och Kroatien. Motorvägarna i Ungern håller mycket bra kvalitet men vägnätet är inte så väl utbyggt. För att köra på motorväg betalar du. Vinjetter finns att köpa på bensinmackar runt om i landet. Var extra försiktig med hyrbil när du kör på landsväg då vissa håller dålig kvalitet. Tempot i trafiken är hetsigt, särskilt i storstäder och i huvudstaden Budapest. När du hyr bil under vintertid i Ungern ska du tänka på att ha snökedjor i bilen. Vinterdäck med dubbar är förbjudna och vanliga vinterdäck är inte obligatoriska.

  Car rental genom Auto Europe

  Auto Europe erbjuder billiga hyrbilar världen över. Vi har över 50 års erfarenhet av branschen och kan garanterat hjälpa dig med car rental. Boka online eller genom att ringa oss gratis. Har du frågor kring car rental hjälper vi dig gärna.