Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I STOCKHOLM

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Stockholm till de bästa priserna

  Med car rental i Stockholm, Sveriges huvudstad, finns det mycket att upptäcka. Oavsett om du är i stan på din semester eller i arbetet så underlättas din vistelse om du har en bil. Med en bil kan du ta dig enkelt och smidigt mellan sevärdheterna eller mötena. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service och moderna bilar. Sök efter den billigaste hyrbilen i Stockholm genom att använda sökformuläret till vänster på vår hemsida.

  Trafiken i Stockholm

  Enklast påbörjar du din hyra på Stockholm Arlanda flygplats. Våra samarbetspartners finns även representerade på Bromma flygplats och inne i Stockholm centrum. Vi erbjuder ett brett urval av hyrbilar från de minsta mini- och ekonomi-klasserna till minibussar med plats för upp till 9 personer.

  Stockholm anses av många vara en av världens vackraste städer och bilen ger dig möjligheten att upptäcka staden och dess omnejd. Stockholm är en stor stad men jämfört med andra europeiska storstäder är trafiken i Stockholm välorganiserad även vid rusningstrafik.

  Det är viktigt att komma ihåg att man sedan 2007 betalar trängselavgift när man åker in i och ut ur Stockholms innerstad (det är dock ingen avgift på helger och sena kvällar). Att hyra bil i Stockholm genom Auto Europe är enkelt. När du bokar genom oss hamnar du hos välkända hyrbilsföretag som Hertz, Europcar och Avis med mera. Har du frågor kring din hyra så ska du inte tveka för att kontakta oss på vårt gratisnummer.

  praktiska tips

  Shopping: I Stockholm har butikerna i regel öppet mellan kl 10-19 på vardagar, mellan kl 10-18 på lördagar och mellan kl 11-17 på södagar.

  Museer: är stängda på måndagar. På tisdagar är öppettiderna oftast mellan kl 10-20 medan det mellan onsdag och söndag oftast är öppet mellan kl 10-17 eller kl 10-18.

  Restauranger: I stockholm är de flesta restauranger öppna alla 7 dagar i veckan. Middag serveras efter kl 17 och flera restauranger är öppna till framemot midnatt.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida