Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I ROM

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Rom – Bästa priserna med Auto Europe

  Car rental i Rom ger dig chans att se mycket av den vackra och surrande italienska huvudstaden. Rom är väl förbunden med övriga delar av Italien och det ligger mycket i uttrycket "alla vägar bär till Rom". Många känner sig osäkra när det kommer till att hyra bil i Italien, främst p.g.a. italienarnas ökända körstil. Trafiktempot är högre än i Sverige och tutan används oftare, men generellt sett är italienarna väldigt toleranta i trafiken. Ta det lugnt och håll avstånd till andra trafikanter. Car rental i Italien är det bästa sättet att upptäcka landet. Hyr bil och skapa din personliga resa i Italien.

  Car rental Rom, Italien

  Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service och moderna hyrbilar. I Rom erbjuder vi car rental på flera platser.

  • Car rental Rome Fiumicino Airport
  • Rent a car at Rome Ciampino Airport
  • Car rental Rome downtown eller Car rental på Roms centralstation Stazione Termini.

  Rent a car Rom

  Italiens vägnät är väl utbyggt och du kan smidigt ta dig runt i Italien med car rental. Motorvägar, så kallade Autostrade går i alla riktningar, bland annat till storstäder som Milano och Florens. På dessa motorvägar är hastighetsbegränsnigen 130 km i timmen du betalar även vägavgift för att få köra på dem. Betalvägarna håller mycket god kvalitet, andra vägar kan däremot vara smala och slingriga. Följ reglerna och var extra försiktig när du kör med din hyrbil i Rom eftersom det finns många motorcyklister och cyklister på vägarna som inte alltid följer reglerna.

  Du kan alltid kontakta Auto Europe om det skulle dyka upp frågor innan eller under din car rental i Rom. Du når oss enklast på telefon men du kan också gärna maila så återkommer vi till dig så snabbt vi kan. (Se din voucher för telefonnummer från Italien).

  Generella öppettider i Rom

  Museum: De vanligaste öppettiderna är tis-sön kl. 09:00-19:00.

  Postkontor: Öppettider mån-fre: 09:00-13:45, lör: 09:00-12:00

  Restauranger: Lunchen är ofta mellan kl. 13:00-15:00, middag är från kl. 20:00.

  Shopping: Butikernas öppettider kan variera mycket men i centrum har de flesta butiker öppet mellan kl. 09:30-19:00. Under sommaren kan det vara stängt mellan kl. 13:00-17:00 (siesta). Söndagar är stängt. Mataffärer håller öppet mellan ca. kl. 08:00-13:00, samt mellan kl. 17:00-19:30. Söndagar är stängda. Behöver du handla mat på söndagar har vissa stormarknader öppet även då.