Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I PRESTWICK

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Car rental i Prestwick – Garanterat bästa pris

  Prestwick ligger i Skottland, Storbritannien utmed västkusten. Härifrån är det inte långt in till Glasgow. Många resenärer ankommer med lågprisflyg till Prestwick. Hyr bil i Prestwick och ta dig snabbt till din slutdestination eller se dig om i det magiska Skottland. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service och moderna hyrbilar. Hämta din hyrbil på Prestwick flygplats:

  • Hyr bil på Glasgow Prestwick International Airport: Öppettider: mån-sön: 07:30 - midnatt

  Biluthyrning i Prestwick - tips

  Nedanför får du litet information och tips om vad du bör tänka på när du hämtar upp din hyrbil i Prestwick. Glöm inte att ta med: körkort, pass och en utskriven kopia av din voucher. Det är också viktigt att du har ett kreditkort (utställt i ditt namn) som uthyraren kan blockera panten och eventuella extra utgifter på. Läs igenom kontraktet noggrannt innan du skriver under. Innan bilen checkas ut är det bra att gå runt den och kontrollera så uthyraren markerat eventuella repor och skador som redan finns. Fråga också om bilen ska återlämnas med full tank eller inte och med vilket bränsle bilen ska tankas.

  Om det skulle dyka upp frågor när du hämtar din hyrbil i Prestwick så är det bara att kontakta oss så står vi till tjänst.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida