Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I PRAG

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Prag – Hitta din perfekta hyrbil

  Tjeckiens huvudstad Prag är ett mycket omtyckt resmål. Hit reser människor i alla åldrar. Denna vackra gamla stad är en sevärdhet i sig men det finns också mycket att se och göra här. Tjeckien och Prag ligger mycket nära gränsen mot Tyskland. Med en hyrbil i Prag tar du dig lätt och smidigt runt. Om du vill göra en avstickare utanför staden är en hyrbil det perfekta valet. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service och moderna hyrbilar. I Prag kan du hämta hyrbil på en mängd olika platser, bland andra:

  • Hyr bil på Prag Ruzyne Airport: Öppettider: mån-sön: 08:00 – 22:00

  • Car rental Prag Downtown Office, Karlovo namesti 15: Öppettider: mån-sön: 08:00 - 20:00

  • Hämta hyrbil i Prag Downtown Office Hotel Intercontinental, Curie ovych 5: Öppettider: mån - sön 08:00 - 20:00

  Car rental Prag - tips

  Nedanför får du litet information och tips om vad du bör tänka på när du hämtar upp din hyrbil i Prag. Glöm inte att ta med: körkort, pass och en utskriven kopia av din voucher. Det är också viktigt att du har ett kreditkort (utställt i ditt namn) som uthyraren kan blockera panten och eventuella extra utgifter på. Läs igenom kontraktet noggrannt innan du skriver under. Innan bilen checkas ut är det bra att gå runt den och kontrollera så uthyraren markerat eventuella repor och skador som redan finns. Fråga också om bilen ska återlämnas med full tank eller inte och med vilket bränsle bilen ska tankas.

  Om det skulle dyka upp frågor när du hämtar ut din bil är det bara att kontakta oss så står vi till tjänst.

  Med hyrbil i Prag

  När du hyr en av våra hyrbilar i Prag kan du åka i den takt som passar dig. Auto Europe erbjuder exceptionell kundservice och när du hyr en bil i Prag garanterar vi dessutom mycket förmånliga priser. Boka en billig hyrbil i Prag online nu, eller kontakta oss för mer information på telefonnummer 0200 110 460. Att boka en hyrbil i Prag med Auto Europe är enkelt och billigt. Hyr en hyrbil i Prag på flygplatsen eller i centrum. Auto Europe erbjuder biluthyrning på alla viktiga orter och vi förfogar över en stor mängd bilar. Gör det bästa av din semester, hyr en hyrbil från Auto Europe.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida