Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I PALMA DE MALLORCA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Palma de Mallorca – Garanterat bästa pris

  Upptäck den fantastiska ön Mallorca med hyrbil och med start i Palma De Mallorca. Auto Europe kan erbjuda dig rent a car Palma De Mallorca dels på Palma De Mallorca Airport men också på flera plaster i staden. Vi försöker hitta den hyrbil som bäst möter dina behov. Hos oss finns economy, compact intermediate och vans. Med oss kan du vara säker på att du hamnar hos en av våra välrennomerade partners. Du kan hämta car rental i Palma de Mallorca på flera platser i staden. Vi har hyrbilar på Son San Juan airport där öppettider är kl 7.30-23.59 eller i stan på Ingeniero Gabriel Roca som vardagar har öppet mellan 8.30-12.30 och mellan 16.00-19.00. Lördag och söndag är kontoret i stan öppet mellan 8.30-12.30.

  Car rental i Palma de Mallorca | Auto Europe

  Palma De Mallorca är huvudstad på Mallorca och kallas även bara Palma. Staden ligger på Mallorcas sydvästra kust. Palma De Mallorca är en genuin stad med gamla byggnader, kyrkor och faschinerande historia. Samtidigt som staden ärung och trendig med flera coola butiker och kaféer. Med en bil är det möjligt att inte bara uppleva denna fantastiska stad utan även andra delar av ön. I hyrbil från Palma De Mallorca kan du åka längs med kusten. Både i öst och väst hittar du fina stränder och klarblått vatten. Biluthyrning på Mallorca genom Auto Europe betäller du enkelt online eller genom att ringa till vår kundtjänst.

  Billig car rental Palma de Mallorca

  Bilden av Mallorca som enbart charterdestination för turister ifrån Sverige och Tyskland har på senare år ändrats en del. Här kan du inte bara njuta av sport och friluftsaktiviter som golf och vandring utan även uppleva äkta spansk kultur bara en bit bort ifrån turiststråken. Eller varför inte unna dig en spa eller yoga retreat? Car rental i Palma de Mallorca är okomplicerat om du jämför med biluthyrning på spanska fastlandet. Tempot är lugnare och flera vägar är nyligen omasfalterade. I Palma är maxhastigheten 50 km i timmen, på landsväg får du köra 90 km i timmen och på motorväg 120 km i timmen.

  Generella öppettider

  Butiker: Ca. 09:00 - 14:00 samt 17:00 - 20:00. Lör: 09:00 - 13:00. Sön: oftast stängt (gäller inte turistshoppar).
  Museum: Kan variera men ca. 10:00 - 17:00 på vardagar och ca. 10:00 - 14:00 på lördagar.
  Banker: Vardagar mellan 08:00 - 14:00.
  Postkontor: Vardagar mellan 09:00 - 21:00, samt lör: 09:00 - 14:00.
  Restauranger: Lunch serveras normalt mellan 13:30 - 14:30 och middag från 20:30 och framåt.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Palma de Mallorca Airport