Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I NORGE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Rent a car i Norge – Bästa priserna med Auto Europe

  Car rental i Norge- Boka en hyrbil i Norge och se dig om i vårt vackra grannland. Norge har något för alla smaker. Friluftsliv, storstadsshopping och spännande sevärdheter. Oslo är en liten storstad med museer och shopping. Det lämpar sig utmärkt att plocka upp sin car rental i Oslo och därefter ta sig till andra delar av landet. Kör till vackra fjällandskap och upplev Norges fjordar. Hyrbil i Norge gör att du kan lägga upp din resa precis som du själv önskar. Vi samarbetar med de ledande biluthyrningsföretagen i Norge. Allt för att ge dig det lägsta priset och den bästa servicen.

  Car rental i Norge

  Car rental Norge är enkelt. Att köra bil i vårt grannland i väst skiljer sig inte mycket ifrån att köra i Sverige. Rent a car Norge ger dig chans att både se Norges städer och vackra natur. Trafiken är oftast lugn och de flesta trafikregler som följs, följs även i Sverige. Du måste till exempel alltid ha halvljus på när du kör likaså ger ratfylleri allvarliga påföljder. Tänk på att du inte får prata i handhållen mobiltelefon när du kör. Vägtullar tas ut vid stora påfarter, tunnlar och broar. Avgifterna skall betalas kontant i norska kronor. Vintertid kan mycket snö falla i delar av landet. Det är obligatoriskt med vinterdäck mellan första november och första april. Det är även lag på att ha snökedjor med i bilen under dessa månader.

  Car rental Norge- boka online

  Norge är ett avlångt land. Avståndet mellan Kristianstad i söder ochTromsö i norr är cirka 200 km. Car rental Norge gör det lätt för dig att besöka städer som Trondheim, Bergen och Oslo. Vill du ta din car rental utanför Norge är det ofta tillåtet men det är viktigt att det meddelas till oss vid bokning. Resa till öar oftast inte tillåten. Hos Auto Europe bokar du enkelt car rental i Norge online, via våra hyrbilsappar eller genom att ringa oss. Vi erbjuder bilar i alla kategorier; från economy till minivan. Du väljer vad som passar dig och din resa bäst.

  Car rental Norge - hastighetsbegränsningar?

  När du hyr bil i Norge är det bra att känna till vilka hastighetsbegränsningar som generellt sett gäller:

  • 50 km/h inom tätort
  • 80 km/h på landsväg
  • 90 km/h på motorväg

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Oslo Gardermoen Airport

  Flottguide i Norge

  Körinformation i Norge

  Nyttiga länkar