Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I MILANO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Milano med Auto Europe

  Milano förknippas främst med mode och fotboll men i denna moderna storstad finns också mycket annat att upptäcka. Boka hyrbil i Milano och passa på att se dig omkring i övriga Lombardiet. Gör en avstickare till den berömda Comosjön eller till Gardasjön i norra Italien. Car rental Milano ger dig alla möjligheter. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service och moderna hyrbilar.

  Car rental Milano - praktiska tips

  Shopping: Milano är känt som modestad och för att ha bra shopping. Här finns shopping för alla smaker. Första intrycket av staden är att den är ganska grå och stökig. Men även i Milano finns mysiga piazzor och charmiga stadsdelar. Butiker är ofta öppna mellan 9.30 och 13.00 har lunchstängt fram till 15.00 och har sedan öppet igen till 19.30. Söndagar är vilodag och butiker är då generellt stängda. Car rental i Milano ger dig också chans att ta dig en bit utanför stan där du hittar stora köpcentra och outlets.

  Restauranger: Pulsen i Milano är hög därför äter de flesta milaneser bara en smörgås till lunch. Det finns flera Paninoteche där du kan köpa nåt i farten. Traditionella restauranger är såklart också öppna. Är du i Milano ska du prova något som kallas aperitivo. Många barer erbjuder aperitivo mellan cirka 18.00 och 22.00 med vilket menas att du beställer en drink och får till priset av denna ta del av en italiensk buffé med läckerheter som definitivt gör dig mätt. När du tar dig runt i Milano, håll koll på plånboken. Turister är alltid extra utsatta för ficktjuvar. Se till att låsa din car rental Milano och förvara inte alla värdesäker som nycklar, pengar och pass på ett ställe.

  Car rental Milano | Auto Europe

  När du bokar car rental Milano genom Auto Europe kan du välja att hämta upp din hyrbil på flera platser. Populärast brukar vara att hämta upp car rental Milano direkt på någon av Milanos två flygplatser; Milan Malpensa Airport eller Milan Linate Airport. Du kan även hämta upp din hyrbil från ett centrumkontor i mitt i Milano, bland annat på Milano Centrale (Milanos tågstation). Läs igenom hyreskontraktet noggrannt och ta reda på om hyrbilen skall tankas med bensin eller diesel.

  Rent a car Milano - Tips

  Det är både enkelt och kul att upptäcka norra Italien med car rental. Lär känna norra Italien bättre genom rent a car Milano. Gör en utflykt till Verona (Romeo och Julias hemstad) eller till Florens. Inne i Milano kan gatorna vara smala och trafiken är, speciellt under rusning, hetsig i jämförelse med norra Europa. Det är en god ide att med car rental Milano undvika att köra inne i stan just vid dessa tillfällen. För att få köra på motorvägar krävs att du betalar en vägtull. Dock är motorvägarna mycket fina och det är det snabbaste sättet att ta sig fram på. Väljer du däremot att köra på landsvägar med rent a car Milano kan du se betydligt mer av den italienska landsbygden.