Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I LOS ANGELES

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car Rental i Los Angeles – Hitta din perfekta hyrbil

  Los Angeles ligger i Kalifornien och är för många synonymt med kändisar, sol och bad. Här hittar du bland annat den berömda stadsdelen Hollywood. Los Angeles bjuder även på god mat, konserter, sportevenemang och intressant shopping. Car rental Los Angeles ger dig chans att utforska allt detta och mer därtill. Kör längs med kusten och besök grannstaden San Francisco. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service.

  Car Rental Los Angeles

  Du kan hämta ut din bil på flera platser i Los Angeles. Enklast är att hämta car rental på Los Angeles International Airport (LAX). Där har biluthyrningsföretagen öppet alla dagar i veckan och dygnet runt. Du kan också hämta upp hyrbil på ett centrumkontor i LA. Bland annat på adresserna: 711 South Hope Street, 5711 West Century Blvd och 1755 North Highland. När du gjort din hyrbilsbokning skickar vi en voucher till dig med utförlig information om hyrbilen, leverantören och adress för upphämtning. När du bokar car rental i Los Angeles genom Auto europe hamnar du hos någon av våra välkända leverantörer.

  Billig car rental Los Angeles

  Car rental Los Angeles är populärt bland svenskarna. Faktum är att de flesta som bokar hyrbil i USA väljer att hämta upp sin rent a car i Los Angeles. Att starta en road trip från Los Angeles är idealiskt och klassiskt. Vägnätet i Los Angeles är imponerande och det finns flera motorvägar som kan ta dig i alla väderstreck. Hyr en bil i ekonomiklassen i Los Angeles för kortare sträckor eller en större bil för längre resor. För att underlätta din resa kan vi rekommendera att du väljer att boka hyrbil med GPS. För USA har vi ofta ett prisalternativ där du får hyrbil + GPS i ett pris. Skulle det dyka upp frågor kring din car rental i Los Angeles tveka inte att kontakta oss.

  Car rental Los Angeles - praktiska tips

  Museum: Öppettiderna är ca. 10:00-17:00. Vilka dagar man håller öppet varierar från museum till museum.

  Postkontor: Öppettider mån-fre: 08:00-16:00 (kan variera litet beroende på kontor), helger stängt.

  Restauranger: Lunchen är ofta mellan kl. 11:30-14:30, middag är från ca. kl. 18:00 (varierar).

  Shopping: Butikerna i centrum har öppet mellan ca. kl. 10:00-17:00, mån-lör. Sön öppnar de flesta litet senare för att stänga litet tidigare. Stormarknader och större varuhus har mycket generösare öppettider och om du behöver handla livsmedel är det aldrig svårt att hitta en öppen butik (oavsett tid på dygnet).