Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I LISSABON

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Lissabon – Garanterat bästa pris

  Portugals huvudstad Lissabon, (eller Lisbon på engelska) är en vacker gammal stad. Här kan du njuta av både sol, kust och stadsliv. Boka car rental i Lissabon och bege dig ut på en utflykt till kusten. Car rental Lissabon från Auto Europe gör det både ekonomiskt och enkelt att se sig omkring. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service.

  Car rental Lissabon - praktiska tips

  Museum: I Lissabon finns flera museer bland annat ett nationalmuseum, ett sjöhistoriskt museum och det så kallade Gulbenkian museet. Det finns även ett museum för mode och design som kallas Mude. Museerna är ofta öppna tisdag till söndag. Öppettider varierar lite men de flesta öppnar vid 10 och stänger mellan 17 och 22.

  Shopping: I Lissabon kan du handla både billigt och bra. Särskilt lokalt producerade varor och kläder är prisvärda. Du hittar all form av shopping, både små butiker, shoppincentrum och lokala marknader. Flera varuhus har öppet fram till 23.00. Små butiker håller ibland öppet till midnatt.

  Car rental Lissabon - direkt från flygplatsen

  Det är enkelt att ta sig runt med car rental i Lissabon. Du kan hämta hyrbil i Lissabon direkt på flygplatsen: Lisbon Airport, på Lissabons tågstation/bussstation Gare Do Oriente eller på downtown office Praia Da Vitoria 12. För att kunna hyra bil måste du vara minst 21 år gammal. När du hämtar ut din bil måste du visa upp giltigt körkort och ett kreditkort med täckning. Den lokala biluthyraren kommer att blockera ett belopp på kreditkortet som sökerhetspant som sedan kommer att lösas när du återlämnat bilen.

  Rent a car Lissabon

  Portugal är ett populärt resmål och med Car rental Lissabon har du chans att se mycket av landet och upptäcka mer än bara denna fantastiska huvudstad. Lissabon ligger på Portugals västkust och du tar dig enkelt fram på generellt fina motorvägar. Lissabons rusningstrafik kan vara mycket intensiv. Portugiserna är vänliga bilförare men tempot är helt klart högt. När du hyr bil i Lissabon rekommenderar vi dig att även hyra en GPS. På en del ställen är vägskyltningen undermålig och en GPS underlättar bilkörningen både i och utanför staden.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Lisbon Airport