Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I IRLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental på Irland till de bästa priserna

  Irland är ett fantastiskt land och det lämpar sig perfekt att upptäcka Irland med car rental. Landet är känt för sitt vackra landskap och sina många historiska berättelser som omges av en hel del mystik. Rent a car Irland gör det möjligt att köra längs hänförande kuststräckor, grönskande landsbyggd och några av Irlands många golfbanor. Idealiskt är att till exempel starta i Dublin eller Cork där du enkelt hämtar upp en hyrbil direkt på flygplatsen. Hyr bil på Irland och känn friheten som en hyrbil innebär. Det irländska vägnätet är väl utbyggt men är av varierande kvalitet. Motorvägarna utgår ifrån Dublin och längre ut på landet är det landsvägar som gäller. Car rental Irland genom Auto Europe ger dig härliga minnen för livet.

  Rent a car Irland

  Det är enkelt och smidigt att ta sig runt med car rental på Irland. Det ger dig möjlighet att resa runt på ön i precis den takt som passar dig. Car rental Irland skiljer sig mycket ifrån att hyra bil i andra europeiska länder i och med att landet har vänstertrafik. Det är viktigt att ta det extra försiktigt i början. Vissa vägskyltar på Irland är endast på Gaeliska. Vi rekommenderar därför att du beställer en GPS. Ett navigationssystem (GPS) hjälper dig att hitta och du kan bekymmerslöst njuta av Irlands fantastiska landskap.

  Car rental på Irland - trafikregler

  På Irland är de som i de flesta europeiska länder förbjudet att prata i mobiltelefon utan handsfree medan du kör. Motorvägarna är få och avgiftsfria. På de existerande motorvägarna är maxhastigheten 120 km i timmen. Generellt är tempot i trafiken lungt. Om du vill åka till Nordirland eller till det brittiska fastlandet med din car rental är detta ofta tillåtet mot extra avgift (meddela vid bokning). När du bokar car rental Irland kan du välja vilken typ av bil som passar dig. Vi har små bilar i klassen economy men även minibussar. Om du frågor kring car rental Ireland besvarar vi gärna dessa vid bokning. Gör en anteckning om du bokar online eller fråga Auto Europe direkt om du bokar via vår servicetelefon.

  Car rental Irland - ambassadinformation

  I Dublin finns sedan 2010 ingen svensk ambassad mer. Däremot finns fyra konsulat att kontakta. Konsulaten ligger i Dublin, Galway, Cork och Limerick. Generalkonsulatet ligger på adressen Fitzwilliam Place 12, Dublin. Öppettider är mångad - fredag mellan klockan 09.00-13.00 och mellan 14.00-18.00, på fredagar stänger konsulatet en halvtimme tidigare alltså 17.30. Bland annat frågor rörande inresa och vistelse på Irland kan du ställa till konsulaten. Du kan även få information kring säkerhet i i allmänhet och i trafiken.Car rental Irland: maxhastigheter

  • Inom tätort: 50 km/h
  • Landsväg: 80 km/h
  • Motorväg: 120 km/h