Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I HOLLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Holland – Garanterat bästa pris

  Holland även kallat Nederländerna är ett litet land till storleken men med mycket att upptäcka. På sällan mer än lite drygt en timme tar du dig mellan städer som Amsterdam, Rotterdam, Utrecht och Eindhoven med hyrbil. Att köra bil i Holland är enkelt och vägarna håller hög standard. Biluthyrrning i Holland ger dig även chans att se mer av Holland än de stora städerna. Kör ut på landsbyggden och beskåda för Holland de typiska väderkvarnarna. Reser du mellan mars och april kommer du rätt i tid för att se tulpanfälten blomma, som vackrast sägs det vara i slutet av April.

  Rent a car Holland med Auto Europe

  I Holland finns något för alla. Barnfamiljer kan se fram emot flertalet nöjesparker ute i landet och passa på att äta i ett av många pannkakshus (Pannekoekenhuis). Naturälskaren kan med hyrbil ta sig till västkusten och njuta av havet. För den konstintresserade finns otroliga konstskatter och i Amsterdam ligger det värlsberömda Van Gogh- museet och Rembrandts hus. Holland är med sitt läge mitt i Europa en bra utgångspunkt för att upptäcka till exempel Tyskland och Frankrike med hyrbil.

  Bilhyra i Holland

  Det finns hyrbilar för alla smaker och tillfällen med car rental Holland hos Auto Europe. Är ni fler personer i resesällskapet har vi även större hyrbilar med plats för upp till nio personer. Vägarnai Holland håller hög kvalitet. Motorvägar är för det mesta avgiftfria och hastighetsbegränsningen ligger 100-120 km i timmen beroende på var i Holland du kör.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida

  Flottguide i Holland

  Körinformation i Holland