Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I GERONA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Car rental i Gerona – Bästa priserna med Auto Europe

  Till Gerona flygplats ankommer många som flyger med lågprisbolag. Du hämtar enkelt och smidigt car rental på Gerona flygplats och tar dig sedan de dryga 9 milen söderut till Barcelona. Om du inte stannar i staden Gerona vill säga. Här kan du njuta av den gamla stan "stenlabyrinten" eller ta en promenad utmed floden Onyar. Gerona ligger i norra Spanien mot gränsen till Frankrike. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service och moderna hyrbilar.

  Att göra i Gerona

  Shopping: Gerona eller Girona är betydligt mindre än Barcelona och här är shopping lättillgängligt. Du hittar både marknader med lokala produkter, märkesbutiker och köpcentrum. Butiker är öppna mellan 10.00 och 20.00 men har stängt för siesta under eftermiddagen.

  Museer: I Gerona finns flera museer, bland annat ett konstmuseum och ett historiskt museeum. Museerna håller generellt öppet måndag till lördag hela dagen men undantag för en siesta på eftermiddagen. På söndagar har de flesta öppet mellan 10.00 - 14.00.

  Car rental Gerona | Auto Europe

  Car rental Gerona erbjuds på två olika platser i staden. Antingen hämtar du hyrbilen direkt på Barcelona Girona Airport eller på tågstationen i Gerona. När du checkar ut din bil är det viktigt att du har med dig vouchern på hyrbilsbokning ifrån Auto Europe, giltigt körkort och ett kreditkort utställt i ditt namn. Som säkerhet belastar biluthyrningsföretaget ditt kreditkort med ett visst belopp för deposition. Pengarna blockeras endast under perioden du har hyrbilen. Car rental Gerona är enkelt genom Auto Europe. Du bokar online eller på telefon. Auto Europe samarbetar med flera välkända biluthyrningsföretag runt om i världen. När du bokar på vår hemsida kan du välja mellan Avis, Europcar, Sixt eller hos en lokal spansk leverantör.

  Rent a car Gerona - tips

  Tänk på att du måste ha fyllt 21 år för att få hyra bil i Spanien. Det tillkommer ofta en avgift för unga chaufförer (mellan 21-25 år). Denna avgift betalas på plats till den lokala uthyraren. Det är viktigt att noggrannt läsa igenom det hyreskontrakt du får av den lokala uthyraren innan du skriver under det. Var gärna med och kontrollera bilen när den checkas ut. Kontrollera så uthyraren markerat eventuella repor och skador som redan finns. Fråga också om din bil ska återlämnas med full tank eller inte och med vilket bränsle bilen ska tankas. Vi hjälper dig gärna att hitta något passande. Vi erbjuder hyrbilar i alla olika storleksklasser; miniklass till minibuss. Du kan hämta upp hyrbilen direkt på Gerona airport eller på tågstationen: Estacion FFCC på Plaza Espana.

  Om det skulle dyka upp frågor när du hämtar din hyrbil i Gerona så är det bara att kontakta oss så står vi till tjänst.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Gerona Airport