Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I FINLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Finland till de bästa priserna

  Finland är de tusen sjöarnas land och vår granne i öst. Finland har så mycket mer att erbjuda än färjehamnar i Åbo och Mariehamn. Car rental i Finland ger dig möjlihet att upptäcka mer än så. Finland anses vara en av världens säkraste länder och skämtsamt brukar man säga att det enda man behöver frukta är kylan. Som boende i Sverige behöver du inte ens vara rädd för den! Helsingfors är idag en mycket trendig huvudstad med rikt kultur- och nattliv samt bra shopping. Hos oss kan du hämta upp en hyrbil i Helsingfors och därifrån upptäcka övriga delar av Finland som svensktalande Vasa eller Tammerfors.

  Rent a car Finland med Auto Europe

  Biluthyrning i Finland är enkelt. Vägskyltning är för det mesta tvåspråkig, alltså både på finska och svenska. Vägar håller i de allra flesta fall bra kvalitet och med rent a car Finland kan du ta dig vart du vill i landet på egen hand. Hastighetsbegränsningar med car rental i Finland är 50 km i timmen i tätort, 80/100 km i timmen på landsväg och 120 km i timmen på motorväg. Var noga med att hålla hastighetsbegränsningarna med din car rental Finland för all överträdelse med över 3 km i timmen bötfälls.

  Med hyrbil i Finland

  Precis som i alla andra EU länder, med undantag för Sverige, är det i Finland förbjudet att prata i mobiltelefon utan handsfree när du kör. I Finland accepteras alla de vanliga kreditkorten i affärer, på hotell liksom på bensinstationer. Auto Europe erbjuder biluthyrning med upphämtning i flera finländska städer och har även hyrbilar övriga Europa. Vad sägs om Car rental Norge eller Car rental Danmark? Har du planer på att resa utanför norden kan vi också hjälpa dig.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida

  Körinformation i Finland