Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BERGAMO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Bergamo – Bästa priserna med Auto Europe

  Bergamo är huvudstad i den norditalienska provinsen Lombardiet. Lågprisflygbolagens biljettpriser hit har gjort att allt fler turister lockas till staden samt till den närliggande metropolen Milano. Men det finns goda skäl att spendera ett par dagar i Bergamo. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service och moderna hyrbilar. Kör runt i norra Italien och upplev sjöar, berg och kuststräckor. Med en hyrbil i Italien når du dit du vill.

  Car rental i Bergamo - tips

  Car rental i Bergamo tar dig snabbt till den betydligt mer kända staden Milano. Det är populärt att flyga till Bergamo billigt för att sedan ta sig till Milano. Rent a car Bergamo är utmärkt även om du vill ta dig till andra delar av landet. Car rental Bergamo tar dig till flera fina skidorter på bara en timme. Väljer du att stanna i närheten av Bergamo rekommenderar vi dig starkt att ta dig till någon av de vackra sjöarna Lago di Como eller Lago di Maggiore. Med car rental tar du dig till sjöarna på lite drygt en timme.

  Du kan hämta hyrbil i Bergamo på en mängd olika platser, bland andra:

  • Rent a car Bergamo airport, Aeroporto Orio Al Serio:
   Öppettider: måndag-fredag 08:00-21:50
   lördag 08:00-19:50 söndag 09:00-19:50
  • Car rental Bergamo Downtown, Via San Bernadino N. 133 / A
   Öppettider: måndag-fredag 08:30-12:30
   lördag 08:30-12:30 söndag stängt

  Regler kring Car rental i Bergamo

  För att få boka car rental i Bergamo måste du ha fyllt 21 år. Du ska också ha haft ditt körkort i minst ett år. Är du under 25 tillkommer ofta en så kallad "young driver fee". Det är en dagsavgift som betalas lokalt till uthyraren. Behöver du car rental i Italien vintertid och ska köra på vinterväglag får du inte använda dubbdäck. Då dessa är förbjudna i Italien sätts istället snökedjor på däcken. Har du frågor kring biluthyrning så är det bara att kontakta oss så står vi till tjänst.